Kajsa Wallins julkort, gratis hos ombud åt Postnord.

Jag såg dessa kort i en grupp på Facebook. Då jag tidigare har tittat på Kajsa Wallins tavlor blev jag jätteglad när jag såg att de i år ges ut gratis hos ombud för Postnord. Jag passade på att ta sex stycken, då jag ska ge tre till min fina vän Lisa.

För något år sedan köpte jag en ram på IKEA som jag inte använt, så jag tog den och satte korten i. Blev jättefint enligt mig, favoriterna av dessa ovan är den med mamman som bär sitt barn samt fågelungarna men tycker även de små mössen är söta.

Tycker det blir så trist när man fotar mot väggen ser snett ut men det är det inte, ska fixa lite med tavlorna så det blir bättre men provade så här först.

Tycker det är så himlans fint! Kändes som det passade in i mitt sovrum också.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

40 thoughts on “Kajsa Wallins julkort, gratis hos ombud åt Postnord.

  1. Å vad omtänksamt av dig att tänka på din vän 👌Jag hade blivit överlycklig över att få dessa av någon vän till mig.Hur går man till vägar att få dessa hos postnord?Blev ju jätte bra och håller med dig om att det är svårt att fotografera en vägg.

  2. Det blev jättevackert med julkorten i ramen!😊 Vilka söta motiv! Jag har vackra julkort som har legat i en låda i många år, och nu blev jag sugen på att rama in några stycken!😊

  3. Åh, jag såg dem häromdagen i affären men tog inga då av någon anledning och idag var de slut, eller borta i alla fall. :/ De är verkligen så fina! Hoppas jag ser dem igen.
    Jag tyckte de passade jättebra i ramen. 🙂

  4. Vad snyggt det blev, det passar ju väldigt bra där på väggen!
    Jag brukar också köpa på mig olika ramar för en vacker dag behövs den 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: