Jag såg dessa kort i en grupp på Facebook. Då jag tidigare har tittat på Kajsa Wallins tavlor blev jag jätteglad när jag såg att de i år ges ut gratis hos ombud för Postnord. Jag passade på att ta sex stycken, då jag ska ge tre till min fina vän Lisa.

För något år sedan köpte jag en ram på IKEA som jag inte använt, så jag tog den och satte korten i. Blev jättefint enligt mig, favoriterna av dessa ovan är den med mamman som bär sitt barn samt fågelungarna men tycker även de små mössen är söta.

Tycker det blir så trist när man fotar mot väggen ser snett ut men det är det inte, ska fixa lite med tavlorna så det blir bättre men provade så här först.

Tycker det är så himlans fint! Kändes som det passade in i mitt sovrum också.

40 kommentarer

  1. Vad snyggt det blev, det passar ju väldigt bra där på väggen!
    Jag brukar också köpa på mig olika ramar för en vacker dag behövs den 🙂

  2. Åh, jag såg dem häromdagen i affären men tog inga då av någon anledning och idag var de slut, eller borta i alla fall. :/ De är verkligen så fina! Hoppas jag ser dem igen.
    Jag tyckte de passade jättebra i ramen. 🙂

  3. Det blev jättevackert med julkorten i ramen!? Vilka söta motiv! Jag har vackra julkort som har legat i en låda i många år, och nu blev jag sugen på att rama in några stycken!?

  4. Å vad omtänksamt av dig att tänka på din vän ?Jag hade blivit överlycklig över att få dessa av någon vän till mig.Hur går man till vägar att få dessa hos postnord?Blev ju jätte bra och håller med dig om att det är svårt att fotografera en vägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: