Kosttillskott för kroppens välbefinnande.

Inlägget är i samarbete med SKIP.


Du som följt min blogg ett tag vet nog om att jag är sådan som gärna använder kosttillskott. Nu äter jag vegetarisk kost och då kan man behöva lite extra, men jag är även blodgivare och har varit utmattad. Detta i sin tur gör att jag är extra noga med att försöka behålla en balans i min kropp som får mig sund. Därmed blev jag väldigt glad när jag kom i kontakt med SKIP och deras kosttillskott. Jag passade då på att köpa ett kosttillskott för hår och naglar, som ni vet så fixar jag mina naglar och ögonfransar men jag är även noggrann med att ge mitt hår kärlek.

Jag är av den åsikten att man aldrig kan få för mycket till sitt håret, naglar och hud. Jag brukar tänka att ett glatt och sunt yttre spelar en lika sund insida. Eftersom kosttillskott då kommer till din insida så tänker jag att detta mycket väl kan påverka de inre organen extra mycket. För mig är det självklart att jag vill köpa sådant som min kropp blir glad av.

Jag tar kosttillskott på förmiddagen i samband med att jag intagit en kopp kaffe och ätit mina knäckebrödsmackor som blivit min frukost på den senaste tiden. Jag upplever inte att smaken är något speciellt, utan det går lätt att svälja. Den saken är jätteviktig för mig eftersom jag tycker det är hemskt att stoppa tabletter i minnen som smakar illa, ibland tror jag den känslan hänger ihop med tiden då jag var liten och var tvungen att lära mig att ta allergitabletter, jag fullkomligt avskydde smaken.

Men det problemet har jag inte med dessa kosttillskott. Nu vill jag även ge just dig chansen att prova kosttillskott hos SKIP som jag. Du får med denna rabattkod 20% , företaget har funnits sedan 1971 så detta är ett seriöst erbjudande. För att ta del av denna rabatt skriver du i skip20 så får du ta del av ett jättebra erbjudande. Hoppas du går precis som jag och testar, leveranstiden var verkligen perfekt den med.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Kosttillskott för kroppens välbefinnande.

  • 21 november, 2018 at 21:20
    Permalink

    Jag tänker också ofta på hur viktigt det är att kroppen får i sig det den faktiskt behöver. Jag klickade hem Magnesium häromdagen som jag skall börja ta dagligen nu igen + att jag äter B12 och järn + C-vitamin dagligen. Känns bra!

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: