Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hjälpmamma & kursledare Läraryrket Naglar & fransar

En dag utan paus.

Igår gick dagen i sådan speed att jag inte fick andrum någon gång. Den började med jobb från 7:45-14:45, sedan efter det åkte jag för att hålla kursen Amningskurs för blivande föräldrar tillsammans med min mentor, nu är det bara två tillfällen kvar tisdag och torsdag nästa vecka, så kan jag kalla mig kursledare sedan.

Mitt i allt detta får har ett meddelande från hon som gör mina fransar att hon inte kunde ta och fixa fransarna åt mig idag onsdag som det var tänkt. Så efter lite kollande fram och tillbaka blev det bestämt att klockan 20:00 skulle fransarna fixas den dagen.

Så efter att kursen slutat 18:30 fram till 19:30 åkte jag hem och förberedde mig för att bara kunna lägga mig när jag kom hem. Åkte för att få fransarna fixade och allt var klart 21:20 ungefär. Träffade William en snabbis och sedan var det bara att lägga sig.

Idag onsdag så ska jag se till att andas under jobbet, efter jobbet ska jag ta paus. Det här är inte bra alls, speciellt inte med spänd bröstmuskel som gör ont.

Men imorgon kommer min mamma hit för att stanna några dagar, och då hoppas jag på att få tid för återhämtning.

48 Comments

 1. Oj, där snackar vi om en galet lång dag.
  Jag hoppas verkligen att du får den återhämtning som du behöver idag. Du verkar känna dig själv väldigt bra och ditt fysiska mående så jag litar på att du styr upp det!
  Ha en jättebra dag nu!

 2. Såna dagar är jobbiga när man inte får någon paus eller en lugn stund. Vad roligt att du snart är kursledare för amning för blivande föräldrar. Så mysigt att din mamma kommer till dig i morgon 🙂

 3. Skönt att det fixats med fransarna ändå då. Samt mysigt att din mamma kommer och stannar ett par dagar. Hoppas att du kan ta det lite lugnare på jobbet idag då

  kramar

 4. Vad härligt att din mamma kommer för några dagar. Att umgås med sin familj brukar ju göra gott. 🙂
  Skönt att du slapp vänta på fransfix, kan tänka mig att det är lite av en avslappning att få ligga ner och någon pysslar med en. Fast kanske inte denna gång om du har konstant ont? :/

 5. Men oj, vilken dag! Jag blev stressad av att bara läsa om den… Skönt att din mamma kommer på besök, hoppas att resten av veckan blir lite lugnare.?

 6. När man haft en dag utan paus så är det lätt att både kropp och knopp säger ifrån. Andas, meditera och tänk ljusa tankar under dagen om du kan. Fint att mor din kommer på besök❤

 7. Såna dagar kan vara bra ibland när man har något bokat hela tiden men det kanske också vara jobbigt ibland. Man behöver andas man är inte mer än människa!

 8. Låter som du behöver tid för återhämtning. Skönt att din mamma kommer, hoppas ni får lugna mysiga dagar tillsammans. Har ni några planer. Jag brukar somna när jag får mina fransar gjorda

 9. Tänkte precis på dina bröstsmärtor när jag läste detta. Mammor är bra. Bra att hon kommer. Ypperligt tillfälle att sänka farten ?

 10. Fransarna blev väldigt eleganta! 😀 Så härligt att du är färdig kursledare snart! Men det låter som att du kanske behöver slå av på takten lite för hälsans skull. Fast det förstår jag att du redan vet! <3

 11. Ja vissa dagar är mer intensiva än andra minst sagt. Men det gäller ju att ligga steget före och vara förberedd. Jag har också lärt mig det där magiska med att planera. Framförallt när jag vet att jag kommer komma hem sent och det bara är att kliva in i duschen och sen sova.

 12. Hoppas verkligen du fick tid idag att kunna andas, låter bra att din mamma kommer på besök så du får lite återhämtning. Dina ögonfransar blev fina 🙂

 13. oj vad du hann med mycket den dagen 😀 Skönt att du fick dina fransar fixade trots allt 😀
  Men va mysigt att din mamma kommer, njut nu med henne och bara andas och känn lugnet ❤

 14. Det är ju verkligen för fel person detta händer nu känner jag, du som verkligen behöver vila. Är så glad att din mamma kommer imorgon så du förhoppningsvis kan få en möjlighet till att vila upp dig =) Kram

 15. Oj, tuff dag! Coolt att du snart är kursledare och vad skönt att din mamma kommer på besök. Mammor är verkligen det bästa som finns när man mår dåligt ?

 16. Det där med att ta pauser är en av mina största prioriteringar nu när jag bara har salongen att fokusera på. Heller jobba lite längre och ha tid att andas under dagen än att pressa allting för tight. Hoppas att din dag idag har varit lite lugnare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: