Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v.47: tacksägelse

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag!

  1. Vad är tacksamhet för dig?
  2. Vad känner du tacksamhet för under det gångna året?
  3. Vad är något du ofta tar för givet?
  4. Om du begav dig ut på en pilgrimsfärd, vart skulle kosan styra?
  5. Idag är det även Black Friday, något som alltid infaller efter Thanksgiving. Vad är ditt bästa tips för att vår konsumtion ska minska?

Vad är tacksamhet för dig?
Tacksamhet för mig är att få uppleva lyckliga och älskvärda stunder i livet. Det är verkligen oerhört mycket värt.

Vad känner du tacksamhet för under det gångna året?
Min son, min familj som finns där för mig och att jag lyckats studera på avancerad nivå på högskolan och nu har 1½ år kvar av min utbildning.

Vad är något du ofta tar för givet?
Inget, jag tar aldrig saker för givet, tror alltid att det jag har kan försvinna.

Om du begav dig ut på en pilgrimsfärd, vart skulle kosan styra?
Vet inte, det känns inte som mig att göra något sådant. Jag är en hemmavarg.

Idag är det även Black Friday, något som alltid infaller efter Thanksgiving. Vad är ditt bästa tips för att vår konsumtion ska minska?
Köp tygkassar och nätkassar till frukt på mataffärer, plastbanta ditt hem och använd material som gjutjärn. Återanvänd och miljösortera allt!

8 Comments

  1. Tycker att det är helt sjukt att det fortfarande säljs exempelvis engångsartiklar i plast och att vi fortfarande använder oss av plastpåsar till frukt och grönt. Jag undvikar alltid att ta påse och lägger det jag skall köpa löst på bandet istället.

  2. Jag tar mig tid att svara på frågorna i min egen blogg under morgondagen, blir ingen fredagslists men jag är alltid så sent på det med att läsa dem?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: