Igår hade jag först seminarium via zoom. Efteråt tog jag och mamma och åkte mot Gävle. Jag hinner inte helt med att skriva just nu, men du kommer få se i ett annat inlägg vad vi gjorde i Gävle. När vi kom hem, tog vi lite vin. Min lillebror Mattias kom hit och bjöd på tranbärspaj eftersom det var Thanksgiving i förrgår. Till den delade vi tre på två öl tillsammans.

Sedan gick vi ner på stan för att äta på Mimos. Väl där tog jag ett foto på min vackra mamma och lillebror. Jag la ut fotot på Facebook och fick respons på hur lika vi är. Lika fick hon i fredags när mamma la ut en bild på mig. Även min syster som är fyra år yngre än mig ska jag också vara lik. När vi var små skrek alltså hennes kompisar efter mig på byn, eftersom de trodde att jag vad hon.

Maten jag åt var en pizza med halloumi. Den var otroligt god och sällskapet var helt fantastiskt. Jag borde verkligen göra sådant här oftare med nära och kära.

Köpte en öl och fick sedan en drink av mamma. Drinken var jättegod. Jag dricker ytterst sällan alkohol, men detta kändes helt okej. Man får faktiskt göra roliga saker ibland.

54 kommentarer

 1. Vad mysigt ni haft det! Ja du och din bror var väldigt lika! Du får visa en bild på alla syskonen någon gång, skulle vara kul att se 😀 Drinken såg jättegod ut!! Jag älskar mjölk/milkshake/glass drinkar?

 2. Låter som en mysig dag! Jag, min syster och min mamma är också otroligt lika, det är lite häftigt kan jag tycka hur man kan vara sådär lika att folk ibland har svårt att se skillnad! ??

 3. Vilken fantastiskt mysig dag! Ni tre är så lika varandra. Härligt när mamman är på besök så kan ni njuta av varandras sällskap.

 4. Så mysigt med en utflykt till Gävle, ska bli spännande att få se vad ni gjorde där sen. Åh, ditt ölglas är ju så fint ? Så mysig middag ni hade, jag tycker att drinkar är så sliskiga ? Ni är faktiskt lika 🙂
  Jennysvardag recently posted..Vilolördag

 5. Så himla skönt för dig att få slappna av lite. Mer än välförtjänt.
  Jag blir alltid mer avslappnad i närheten av mamma, det är trygghet på något vis oavsett hur gammal man är!

 6. Det där lät ju toppen, det är alltid värdefullt att umgås med nära och pizzan såg verkligen supergod ut ! 🙂

 7. Vad fina dom är din mamma och lillebror. Tycker du och din bror ser lika ut också. Pizzan ser jättegod ut och ibland får man skämma bort sig lite 🙂

  1. Så roligt att höra :). Nej ingen alls det är min bror som brukar gilla att ha olika traditioner från olika platser i världen :).
   Zoom är ett slags klassrum på nätet kan man säga 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: