Att fynda ett vitrinskåp.

Jag vill ha ett vitrinskåp till mitt kök så jag måttade och mätte, hittade ett vitrinskåp i perfekt storlek på Facebook för 350, köper det med utgångspunkt att detta ska målas om. Får hem skåpet och det diffar i storlek ändå, efter funderande kom jag på att det kanske kan stå i min hall och det passar perfekt. Jag och mamma fick greja en del med andra möbler så nu har jag omgjort, men ändå fint här hemma. Det rymmer nu mina Willow tree figuriner samt några koppar och skålar av märket Rörstrand Swedish grace.

Det ska fortfarande målas vitt, men jag känner mig ändå ganska nöjd med detta fynd. Min hall blev dessutom större av någon underlig anledning.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

50 thoughts on “Att fynda ett vitrinskåp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: