Inlägget är i samarbete med Netshirt.

Imorgon har jag fått ytterligare något att vara stolt över, det är nämligen då jag kan benämna mig som kursledare i ”Amningskurs för blivande föräldrar”. Inser att det är ganska stort, i somras så var jag så himla stolt över mig själv när jag blev hjälpmamma. Sedan nu är det alltså bara några timmar kvar tills jag även kan hålla kurser inom detta.

Det är här jag vill förmedla vad jag tänkt göra. Jag vill nämligen
designa egna kläder hos Netshirt, där jag vill trycka om en text om att vara doula, hjälpmamma samt kursledare. Det blir nämligen så roligt att gå med en unik tröja med ett unikt trycka. På så vis syns det även vem jag är och jag kan göra reklam på ett roligare sätt en vad vi annars är vana vid.

Visste du att det gör att köpa helt personliga julklappar på Netshirt? Det finns barnkläder, fina t-shirts och annat där du helt unikt kan göra ett trycks som passar just dig. Så här vid juletid känns en tröja med ett tryck extra roligt enligt mig. Så vill du köpa en rolig julklapp i år är mitt tips något med personligt tryck från Netshirt.

Relaterade etiketter:

12 kommentarer

  1. Tack för tipset och tack å lov att inte min sambo gillar bloggar. Du gav mig precis den perfekta julklappen till någon som anser att jan redan har allt, men älskar t-shirt ?

  2. Vitrinskåpet kommer bli så fint när du målat det. Målat de flesta av mina möbler som jag fyndat på loppisar och auktioner. Möblerna blir som nya med lite färg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa