Mälardalens högskola & Scandic Västerås.

Så var jag tillbaka i Västerås igen och ligger i skrivande stund i min säng på Scandic hotell i Västerås. Det är många besök jag nu haft här, tänker på alla de tillfällen jag fått med studierna. Jag åkte mot Västerås 6:00 på morgonen och var på Mälardalens högskola 7:55. Sedan dess har jag fått umgås med min härliga studiegrupp och fyllt på förrådet med massor av kunskap.

En kopp kaffe har jag druckit idag, det känns nästan som en regel när man är student. Dricka en varm kopp av något och sedan fundera och reflektera. Jag tycker om detta med att studera och utmana mig själv, det kommer upp så oerhört många viktiga poänger och diskussioner. Någonstans blir man så lätt fast om man inte fortsätter att studera, jag gillar att få bli bättre hela tiden.

Min säng här på Scandic hotell, jätteskön är den. Jag har hunnit med att läsa bloggar och sedan har jag ätit på MAX. Att jag valde just det stället är på grund av snabbmatsrestaurangen ligger granne med Scandic.

Jag upplever att rummen är väldigt fina här på Scandic. Det känns fräscht och trevligt att kliva in och uppleva lite lugn.

Sen bara glädjen när det var badkar. Visserligen har jag inte badat men det kändes lite lyxigt så där, kanske är för att man någonstans oftast inte för badkar utan istället dusch.

En titt från hotellrummet, jag har dock dragit för gardinerna rätt omgående och försöker undvika att titta neråt. Jag har oerhört svårt för just höjder!

Nu ska jag göra mig klar för kvällen, imorgon ska vi få lyssna på en föreläsning om hemmasittare och det ska bli mycket intressant.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

14 thoughts on “Mälardalens högskola & Scandic Västerås.

 1. Så skönt med ytterligare ny kunskap inhämtad för dig.
  Hur ofta är det ungefär som du åker dit för att ha lektioner?
  Hotellrummet var verkligen helt okej!
  Sara recently posted..Fredaaag!

  1. Ja det är jättekul :D.
   Jag åker in cirka en gång i månaden, ibland nästan två :). Nästa termin är dock sista som vi ska åka in på, för sedan skriver vi examensarbetet :).

 2. Ja de ser verkligen ut att ha fina rum på det hotellet. Jag har faktiskt varit i det område du bor på när du är i Västerås. Även ätit på MAX där, det är gott 🙂
  Amanda recently posted..Trötter i kväll

 3. Ja det var verkligen ett fint & fräscht hotellrum 😀 Är också livrädd för höjder! Vad är de för föreläsning om hemmasittare? Det hade varit intressant att höra mer om 😀
  Yela recently posted..Chanels överraskning

 4. Jag förstår att du tycker det är härligt och givande! Jag blir själv väldigt sugen på att plugga när jag läser dessa inlägg! 😀 Jag har funderat på en utbildning som är på distans men det som hindrar mig lite är att de obligatoriska träffarna är i Tranås och det känns lite långt 🙂 KRAM!

  1. Ja det är verkligen det :). Känns som att man får väldigt mycket man får tillbaka av denna kurs :D. Åh förstår det, är det fotografering du tänkt plugga? HUr ofta är de obligatoriska träffarna?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: