Mälardalens högskola & Scandic Västerås.

Så var jag tillbaka i Västerås igen och ligger i skrivande stund i min säng på Scandic hotell i Västerås. Det är många besök jag nu haft här, tänker på alla de tillfällen jag fått med studierna. Jag åkte mot Västerås 6:00 på morgonen och var på Mälardalens högskola 7:55. Sedan dess har jag fått umgås med min härliga studiegrupp och fyllt på förrådet med massor av kunskap.

En kopp kaffe har jag druckit idag, det känns nästan som en regel när man är student. Dricka en varm kopp av något och sedan fundera och reflektera. Jag tycker om detta med att studera och utmana mig själv, det kommer upp så oerhört många viktiga poänger och diskussioner. Någonstans blir man så lätt fast om man inte fortsätter att studera, jag gillar att få bli bättre hela tiden.

Min säng här på Scandic hotell, jätteskön är den. Jag har hunnit med att läsa bloggar och sedan har jag ätit på MAX. Att jag valde just det stället är på grund av snabbmatsrestaurangen ligger granne med Scandic.

Jag upplever att rummen är väldigt fina här på Scandic. Det känns fräscht och trevligt att kliva in och uppleva lite lugn.

Sen bara glädjen när det var badkar. Visserligen har jag inte badat men det kändes lite lyxigt så där, kanske är för att man någonstans oftast inte för badkar utan istället dusch.

En titt från hotellrummet, jag har dock dragit för gardinerna rätt omgående och försöker undvika att titta neråt. Jag har oerhört svårt för just höjder!

Nu ska jag göra mig klar för kvällen, imorgon ska vi få lyssna på en föreläsning om hemmasittare och det ska bli mycket intressant.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Mälardalens högskola & Scandic Västerås.

  • 22 mars, 2019 at 08:31
   Permalink

   Det har jag absolut haft :D. Nej är en träff (två dagars) nu i vår och till hösten är det 3 eller 4 träffar :).

   Reply
 • 21 mars, 2019 at 22:51
  Permalink

  Jag förstår att du tycker det är härligt och givande! Jag blir själv väldigt sugen på att plugga när jag läser dessa inlägg! 😀 Jag har funderat på en utbildning som är på distans men det som hindrar mig lite är att de obligatoriska träffarna är i Tranås och det känns lite långt 🙂 KRAM!

  Reply
  • 22 mars, 2019 at 08:30
   Permalink

   Ja det är verkligen det :). Känns som att man får väldigt mycket man får tillbaka av denna kurs :D. Åh förstår det, är det fotografering du tänkt plugga? HUr ofta är de obligatoriska träffarna?

   Reply
 • 21 mars, 2019 at 23:12
  Permalink

  Ja det var verkligen ett fint & fräscht hotellrum 😀 Är också livrädd för höjder! Vad är de för föreläsning om hemmasittare? Det hade varit intressant att höra mer om 😀
  Yela recently posted..Chanels överraskning

  Reply
  • 22 mars, 2019 at 08:24
   Permalink

   Ja jättefint, älskar att befinna mig här :D. Jag kan skriva om den ikväll 🙂

   Reply
 • 21 mars, 2019 at 23:18
  Permalink

  Ja de ser verkligen ut att ha fina rum på det hotellet. Jag har faktiskt varit i det område du bor på när du är i Västerås. Även ätit på MAX där, det är gott 🙂
  Amanda recently posted..Trötter i kväll

  Reply
 • 22 mars, 2019 at 07:33
  Permalink

  Så skönt med ytterligare ny kunskap inhämtad för dig.
  Hur ofta är det ungefär som du åker dit för att ha lektioner?
  Hotellrummet var verkligen helt okej!
  Sara recently posted..Fredaaag!

  Reply
  • 22 mars, 2019 at 07:46
   Permalink

   Ja det är jättekul :D.
   Jag åker in cirka en gång i månaden, ibland nästan två :). Nästa termin är dock sista som vi ska åka in på, för sedan skriver vi examensarbetet :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: