När ingen ser mig så…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det är nu du vill höra min största hemlighet, vad gör jag när ingen ser mig? Förmodligen samma som dem flesta andra, jag går med trosor till och från duschen, eller glömmer trosorna och springer naken in i sovrummet för att hämta underkläder. Jag har håret uppsatt i en Lilla My knut och mjukisbyxor, dricker en kopp te och läser någon skvallertidning som Se & hör via en app på mobilen.

Vad gör du när ingen annan ser?

Deltagare i utmaningen är:

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
Mirre
Kamillas Kamera
Ariella
Sabina
Elavie
Lchftrollet
BP-computerart
Caroline
Corky Style
A room of my own

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

22 thoughts on “När ingen ser mig så…

 • 22 mars, 2019 at 00:04
  Permalink

  Jag gör precis samma sak som du. Glider runt oduschad i morgonrock med håret i en knut på huvudet, suckar över mitt alldeles för stökiga sovrum och surfar för mycket på telefonen när jag egentligen borde göra något annat typ 😉

  Reply
 • 22 mars, 2019 at 01:59
  Permalink

  hi hi det där va precis jag på alla saker ha ha
  jodå handen är bättre mindre ont o lite blå lila idag
  eller hur inväntar värme och sommar tjoohej
  så fina dina fransar är ska göra mina i dagarna nu hoppas ja o en nagel gick av idag du fattar läget a hihi
  kramar o fin fredag
  Ullie recently posted..Oj oj ojdå vad som händer

  Reply
 • 22 mars, 2019 at 06:17
  Permalink

  Så härligt med utmaningar på bloggen! Och superintressant att läsa vad just du gör när ingen ser! ?

  Reply
 • 22 mars, 2019 at 07:19
  Permalink

  Åh, sådant gör faktiskt inte jag haha! Dansar och sjunger gör jag dock ?

  Reply
 • 22 mars, 2019 at 07:43
  Permalink

  Jag går bara i trosor till och med när andra ser mig haha! Och med andra menar jag givetvis familjen ? tycker att det blir för fuktigt i badrummet för att klä på sig där ?
  Emelie recently posted..Romantisk weekend

  Reply
  • 22 mars, 2019 at 08:23
   Permalink

   Haha, ja alltså familjen förstår jag tänkte mer liksom på främlingar haha. 😀

   Reply
 • 22 mars, 2019 at 16:54
  Permalink

  Haha! Jag är tvärt om. Vill sätta på mig kläder med en gång. Vill inte veta av min kropp. Vet inte riktigt va jag gör när ingen ser. Är väl tråkig & inte gör nåt speciellt
  Elin recently posted..Om lite allt möjligt

  Reply
 • 22 mars, 2019 at 22:07
  Permalink

  Jag gör det också tycker det brukar bli alldeles för varmt med att klä på sig efter duschen så jag går runt i trosor jag med och någon tröja. Haha Det är ju skönt när man är sådär varm 🙂
  Amanda recently posted..Fredagkväll

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: