Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Bilderna ovan är på två av mina favoritsmycken. Det enda är min Zornring och under den mormors bröllopsring. Zornringen fick jag av min mamma i födelsedagspresent när jag fyllde 18, och mormors bröllopsring fick jag i julas. Dessa smycket betyder så oerhört mycket för mig, jag är glad över dessa och älskar dem så mycket. Jag har även ett guldhalsband med ett tro, hopp och kärlek hänge på. Det betyder också oerhört mycket för mig, fick halsbandet av min morfar och hänget av min mamma.

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Paula
Elisa
Ivars bilder
Karolina
Jenzel
Itismadeby
Kraka
Mirre
Hannafialotta
BP-computerart
Znogges

20 kommentarer

  1. Ringarna är så fina tillsammanas. Zornringen är ju bara för fin med svart pärla. Så fint att du bär din mormors bröllopsring. Jag förstår att dom två ringarna betyder väldigt mycket gör dig. Kram
    Jennysvardag recently posted..Äntligen fredag

  2. Förstår att de är favoriterna, de är väldigt vackra med! Jag använder sällan smycken (aka jag tappar alltid bort de) men jag har ett halsband jag har haft på mig varje dag de senaste 7 åren. Det är ett hjärta med en graverad bild på min och min bästis som tyvärr tog sitt liv. Vi hade varsitt likadant och jag har inte kunnat med att ta av det.

  3. Fick googla på zornring då jag inte sett en sån tidigare, och vad vackra de är! Så fint att bära din mormors bröllopsring. Jag tyckte ringarna kompletterade varandra väldigt bra, kul därför att de är från din mamma och mormor. Förstår att du värdesätter dem högt. 🙂

    1. Åh så kul :D. De är jättefina, väldigt vanligt att man i Dalarna och främst norra får en vid konfirmation eller födelsedagar när man är tjej :). Ja den är så fin, känns varmt att få bära hennes ring 🙂

  4. Ringkombinationen är så otroligt vacker. Gillar nämligen blandningen av silver och guld. Den enkla guldringen kompletterar Zornringen perfekt, trots att det till synes är en kulturkrock. Som du förstår tycker jag också om kulturkrockar. I det här fallet möt olika generationer. Love it!
    BP recently posted..Fem en fredag: Vecka 14 – ”Intryck”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: