Senaste boken jag läste var…

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det får bli boken jag fått låna av min kollega i veckan. Magnus Ugglas “Enda sättet att genomlida en konsert är att själv stå på scenen“, jag har i skrivande stund inte läst ut den, men jag gillar vad jag läser. Just Magnus Uggla är för mig en artist som jag symboliserar med hela livet. Hans låtar har följt mig från barn in i vuxen ålder. Han är en spännande person också, jag gillar självbiografier man får liksom lära känna människor lite mer då.

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Paula
Elisa
Ivars bilder
Karolina
Fröken Rödlök
Jenzel
Itismadeby
Kraka
Mirre
Hannafialotta
BP-computerart
Znogges

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Senaste boken jag läste var…

 • 7 april, 2019 at 13:38
  Permalink

  Magnus Uggla tillhör en av de svenska artister jag brukar lyssna på, inte så mycket numera som tidigare.

  Jag läser nu en för mig helt okänd författare Jerk Schuitema Den som göms i snö,
  historien utspelas i Gällivare och Stockholm.

  Reply
  • 9 april, 2019 at 19:38
   Permalink

   Men så roligt :D. Åh spännande, undrar om inte den titeln nyss diskuterats någonstans 🙂

   Reply
 • 7 april, 2019 at 14:01
  Permalink

  Jag älskar att läsa och läser hela tiden. Denna skulle jag nog gilla eftersom han har varit med mig genom hela livet på ett sätt, precis som du skriver 🙂
  Sara recently posted..En härlig söndag

  Reply
  • 7 april, 2019 at 21:37
   Permalink

   Åh jag önskar tiden fanns för det, älskar böcker men har så lite tid nu som student och arbetare 🙂

   Reply
 • 7 april, 2019 at 14:17
  Permalink

  Vad roligt, detsamma för mig att Uggla varit med under uppväxten. Dock har jag inte läst boken, men den bör ha en klockren plats bland mina andra musikbiografier.
  Trollkatt recently posted..GT, änglar och sockerfritt

  Reply
  • 9 april, 2019 at 19:34
   Permalink

   Jag hade hört om den, men glömt att läsa så blev glad när kollegan lånade ut 😀

   Reply
 • 7 april, 2019 at 14:47
  Permalink

  Den har jag missat och måste naturligtvis genast införskaffa=)
  trollet recently posted..V. 15 2019

  Reply
 • 7 april, 2019 at 23:33
  Permalink

  Tack för tipset! Jag bara älskar Magnus Uggla, men visste inte att han hade skrivit en bok. Vet att många ogillar Uggla intensivt, men precis som du tillhör jag skaran som gillar hans sätt att sätta pricken över i:et i hans låtar. Ingen annan samtidssångare är ens i närheten av hans “nytänk”, som hållit i sig i decennier nu.
  BP recently posted..Skyltsöndag #204

  Reply
  • 9 april, 2019 at 19:17
   Permalink

   Jag har aldrig förstått att folk som inte gillar Uggla :D. Så kul att vi är lika där 😀

   Reply
 • 8 februari, 2020 at 13:32
  Permalink

  Jag gillar självbiografier, Magnus Uggla gillar jag och denna finns på Storytel så den står på tur i min lista…..

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: