Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det får bli boken jag fått låna av min kollega i veckan. Magnus Ugglas ”Enda sättet att genomlida en konsert är att själv stå på scenen”, jag har i skrivande stund inte läst ut den, men jag gillar vad jag läser. Just Magnus Uggla är för mig en artist som jag symboliserar med hela livet. Hans låtar har följt mig från barn in i vuxen ålder. Han är en spännande person också, jag gillar självbiografier man får liksom lära känna människor lite mer då.

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Paula
Elisa
Ivars bilder
Karolina
Fröken Rödlök
Jenzel
Itismadeby
Kraka
Mirre
Hannafialotta
BP-computerart
Znogges

20 kommentarer

  1. Magnus Uggla tillhör en av de svenska artister jag brukar lyssna på, inte så mycket numera som tidigare.

    Jag läser nu en för mig helt okänd författare Jerk Schuitema Den som göms i snö,
    historien utspelas i Gällivare och Stockholm.

  2. Jag älskar att läsa och läser hela tiden. Denna skulle jag nog gilla eftersom han har varit med mig genom hela livet på ett sätt, precis som du skriver 🙂

  3. Vad roligt, detsamma för mig att Uggla varit med under uppväxten. Dock har jag inte läst boken, men den bör ha en klockren plats bland mina andra musikbiografier.

  4. Tack för tipset! Jag bara älskar Magnus Uggla, men visste inte att han hade skrivit en bok. Vet att många ogillar Uggla intensivt, men precis som du tillhör jag skaran som gillar hans sätt att sätta pricken över i:et i hans låtar. Ingen annan samtidssångare är ens i närheten av hans ”nytänk”, som hållit i sig i decennier nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa