Besök av någon som blir lycklig av att man vaknar.

Sedan igår är jag hundvakt åt mamma och hennes mans storpudel Nikki. Vi har tagit promenader, gosat och imorse vaknade jag upp med en jätteglad person som viftade på svansen och gav mig fina pussar för att säga godmorgon.

Hon har löpt för några veckor sedan så hon hade med sig sin apa hit som sin valp. För en liten stund sedan hittade hon Williams mumintroll han haft på sin nyckelknippa. Den är numera adopterad och Nikki har nu två valpar hon vårar ömt.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Besök av någon som blir lycklig av att man vaknar.

 • 23 april, 2019 at 13:56
  Permalink

  Djur är ju för himla fina med all självklar kärlek. Innan vi köpte vår katt Minus hade vi en king carls på besök ofta, ofta, ofta. Vi var hundvakt säkert två veckor av fyra varje månad. Men han är helt tokig i katter så det går inte längre. Vår ena kaninhona är skendräktig just nu, kanske får lägga in ett mumintroll i hennes bo och se om det fungerar lika bra ?
  Moa Larsson recently posted..EN FRUKOSTFAVORIT

  Reply
  • 24 april, 2019 at 08:48
   Permalink

   Visst är det så :D. Är verkligen något speciellt med djur :D. Åh förstår :D. Haha ja inte så lätt då att vara hundvakt :-p. Hehe ja kolla det ;).

   Reply
 • 23 april, 2019 at 21:08
  Permalink

  Åh vad mysigt att få vara hundvakt, hon är verkligen söt. Vilken härlig sätt att vakna på att få pussar. Då blir man glad på morgonen 🙂
  Amanda recently posted..Vår?Sommar?

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: