Hundmys & morgonpromenader.

Får helt galet mycket motion med fina Nikki som är en liten storpudel, här hemma. Vi är nu inne på tredje dagen tillsammans. Igår var vi till Kniva och hälsade på Björn. Där fick hon lammfiol vilket var en stor hit! Efteråt tog vi en promenad i skogen tillsammans.

Igår såg jag att björkarna nu börjar knoppas och få blad. Det är sannerligen tidig vår i år. Jag kände glädjen från insidan ut, så idag på morgonpromenaden med Nikki fick det bli att ta ett litet foto på en av björkarna.

Väl hemma igen åt vi frukost. Jag mitt, och Nikki fick en dentastix. Sen begav vi oss tillbaka till sängen en stund. Har man semester så har man!

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

33 thoughts on “Hundmys & morgonpromenader.

  1. Härligt med morgonpromenad i gott sällskap 🙂
    Jag såg igår att häggen börjar skifta färg… inte lika jämngrå längre utan en nyans ljustgrönt.

    1. Ja det är det verkligen :). Spännande, det måste vara tidigt? Här är häggen inte ännu framme men finns nog risk för att den blir tidig i år precis som förra året.

  2. Så härligt med motion med gulligt sällskap också 🙂 det blev en väldigt tidig vår här också, såg i går på nyheterna att det är metrologisk sommar här i Östergötaland . Skönt att ni kunde mysa ner er i sängen igen 🙂
    Jennysvardag recently posted..Bygga lego

  3. Så mysigt med en promenad! Blir lättare med vovve tycker jag, hehe! Ja verkligen en tidig vår i år men det får man vara glad över. Skönt med semester.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: