Fredag idag, vad gör du alltid på en fredag?

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Varje fredag har jag första helgdagen på veckan. Då brukar jag börja med att ligga kvar till 7:00 i sängen, sedan tar jag oftast en dusch och äter frukost. Jag brukar plugga, städa och försöka fundera vad jag ska göra till kvällen. Oftast brukar jag lägga upp någon plan för jobbet inför nästkommande vecka också.

Vad gör du alltid på dina fredagar?

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Jenzel
BP
Kraka
it_is/Anette
Marina
Sofie
Znogge
Madde
Marie


Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

28 thoughts on “Fredag idag, vad gör du alltid på en fredag?

 • 3 maj, 2019 at 14:53
  Permalink

  Jag storstädar alltid på fredagar ! Alltid lika skönt att få de gjort till helgen & tvätta om jag inte gjort de innan 😀
  Johanna recently posted..• F R E D A G •

  Reply
 • 3 maj, 2019 at 15:57
  Permalink

  Vi brukar alltid äta något gott på kvällen och sen se en film på fredagar

  Reply
 • 3 maj, 2019 at 15:57
  Permalink

  Vilka härliga fredagar som du brukar ha. Skönt att städa och fixa till helgen och bara göra sånt som man känner för. Jag brukar äta någon god mat med Loui och sen njuta av lugnet när han sover 🙂
  Jennysvardag recently posted..Han är godkänd

  Reply
 • 3 maj, 2019 at 16:33
  Permalink

  Det låter som en väldigt härlig inledning på helgen! Själv stiger jag upp ur sängen med lättare steg och det är en härlig känsla!

  Ha en fin fredag!
  Znogge recently posted..”Fredag i dag…

  Reply
 • 3 maj, 2019 at 17:29
  Permalink

  Men åh, är du igång igen med dina utmaningar… grym du är som fortsätter månad efter månad! Jag skulle gärna vilja haka på men får se om jag hinner 😉 Du lär märka om jag får in några inlägg =)

  Reply
  • 3 maj, 2019 at 19:50
   Permalink

   Ja det är så uppskattat så fortsätter :). Åh så roligt, säg till i så fall så lägger jag till dig på listan 🙂

   Reply
 • 3 maj, 2019 at 17:35
  Permalink

  Jag är ju nästa alltid ledig som pensionär (men jobbar en del med resor ) och numer är fredagarna inte direkt speciella. Men jag vet att jag kände lite som du under alla de år jag jobbade i skolan. Men jag gick aldrig hem en fredag från skolan innan strukturen för nästa vecka var klar och likaså detaljplaneringen för måndagen. Sen var helg. Och inget jobb hemma.
  Vad gäller fredagarna numer så brukar jag i Spanien träffa vänner för att gå på marknaden men här hemma inget speciellt.
  Önskar dig en skön fredag och helg.
  Ditte recently posted..Skyskrapan i Hammarby sjöstad tar form

  Reply
  • 4 maj, 2019 at 10:08
   Permalink

   Åh förstår, jag tror det är ganska vanligt som lärare. Man vill inte eller vill man kan inte komma till jobbet på måndagen oplanerad, allt måste vara på plats så allt rullar :).

   Reply
 • 3 maj, 2019 at 18:44
  Permalink

  Fredagar ja det är en dag som alla andra… händer inte mycket annorlunda mot en torsdag, tyvärr.

  Reply
 • 3 maj, 2019 at 22:24
  Permalink

  Ja, är man pensionär som jag är man absolut inte vaken klockan 7 en fredag morgon;-) Knappt jag var det när jag fortfarande jobbade. Då räckte det att gå upp halv åtta varje morgon. Men jag hade liksom aldrig en extra helgdag heller;-)
  BP recently posted..Fem en fredag: Vecka 18 – ”Humör”

  Reply
  • 4 maj, 2019 at 10:03
   Permalink

   Haha jag går upp 6:15 alla andra dagar i veckan så 7 blir som sovmorgon för mig 🙂

   Reply
 • 4 maj, 2019 at 00:30
  Permalink

  Vilka sköna mornar du har på fredagar först dusch och sen frukost. Härligt. Skönt när man inte behöver stressa upp utan kan ta det i sin takt 🙂
  Amanda recently posted..Vad hände med våren?

  Reply
 • 4 maj, 2019 at 07:43
  Permalink

  Blir lite avis på dina lediga (eller ja, du har ju plugg att göra) fredagar, skönt med långhelg liksom. 🙂 ett som är säkert på mina fredagar är att jag kommer hem trött efter veckan i alla fall, haha.

  Reply
  • 4 maj, 2019 at 10:02
   Permalink

   Ja det är faktiskt väldigt skönt, förstår att man nog känner lite så när man själv jobbar på fredagar 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.