Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v. 18: Humör

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

1. Vad gör dig kreativ?
2. Vad gör dig fnissig?
3. När blir du tävlingsinriktad?
4. Hur vet man att du inte vill bli störd?
5. Om du är en pratsam person, vad gör dig tyst? Om du är en tyst person, vad gör dig pratsam?

Vad gör dig på kreativ?
Jag är inte speciellt kreativ. Eller jag fotograferar ju, och älskar att inreda men det där kommer liksom i vågor.

Vad gör dig fnissig?
Helt klart grova skämt, eller gamla minnen kring saker jag eller andra sagt och gjort.

När blir du tävlingsinriktad?
Nej inte det minsta. Tävlingar är skittrist och jag har aldrig förstått saken. Däremot är jag en riktig rättshaverist och kommer absolut inte ge mig förrän jag fått sista ordet.

Hur vet man att du inte vill bli störd?
Vet inte, tror inte folk märker sådant. Eller ja om jag blir riktigt förbannad märks det ju. Men jag blir sällan så där riktigt förbannad.

Om du är en pratsam person, vad gör dig tyst? Om du är en tyst person, vad gör dig pratsam?
Jag är så dubbel i sånt här, i rätt sällskap kan jag vara väldigt pratsam, men i fel sällskap sitter jag mer som den bevakande personen. I sällskap där jag inte känner mig trygg ännu är jag bevakande, tittar man säger väldigt lite. Helt tvärtom i trygga situationer.

35 Comments

 1. Om jag vill vara i fred så får jag nog stänga in mig i badrummet, lägga mig i badkaret 😉
  Jag är väldans pratsam i rätt sällskap och annars en som betraktar och ser på…

 2. Roligt att få veta lite mer om dej ❤️ är pratsam med dom jag känner sen den man inte känner blir jag mer bevakande önskar dej en fin fredag

 3. Jag uppfattas nog som väldigt social, men jag är väldigt obekväm i många situationer också så det är så olika. Jag funderar på Å.festen brukar den vara bra? Den funderar vi att gå på i juni och kika på Smith & Thell när de uppträder där =D

 4. Så kul tema det var den här veckan! Om jag inte är bekväm så blir jag väldigt tystlåten och precis som du den som mer betraktar. Är jag däremot bekväm så är det ingen hejd på pratet. 🙂 Ibland slutar jag inte prata utan måste säga till mig själv att jag måste vara tyst….

 5. Vi har ju en del gemensamt har jag märkt när jag läst dina inlägg till Elisas utmaning, men idag är vi helt olika. Riktigt kul faktiskt att lära känna dig och andra deltagare lite bättre. En himla tur att vi alla är olika:-)

  1. Så roligt ändå att man kan vara lika på vissa sätt men så olika på andra, sånt gillar jag :D. Det är då man kan bli riktigt bra vänner 🙂

 6. gillar att va kreativ i bland et hör ju ihop md inredningen liksom kan se dyra saker så går ja hem o försöker göra en liknande i stället .
  roligt med listan o ja e nog som dej där att är ja riktigt arg då märks det inte annars är det inte säkert är bra på att dölja oxå

  ha nu en jätte härlig lördag va du än hittar på kram

 7. Älskade temat denna vecka! Jag är tvärtemot, jag är väldigt tävlingsinriktad av någon anledning haha! De där med kreativiteten går verkligen i vågor här med.

 8. Vi är klart observatörer båda två som behöver tid att värma upp när vi inte är trygga. 🙂
  Spännande det där med att du ser dig som rättshaverist och inte ger dig… skulle du kalla dig envis? 🙂

 9. JAg blir fnissig när jag blir för trött och när jag dricker bubbel med vännerna.
  elisas lista är rolig så jag kanske ska ta mig en funderare på om jag också ska hänga på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: