Dark Mode Off / On
Reklam

Jag ska måla hela världen lilla mamma.

Inlägget är i samarbete med Morsdag.se

Det finns en dag på året som jag som mamma uppskattar lite extra, en dag när jag känner hur hjärtat slår lite extra fort och jag blir alldeles varm inombords och det är allas vår mors dag.

Att just mors dag betyder lite extra för mig kan vara för att jag aldrig fick handla något till min pappa på fars dag, han dog när jag var så liten. Men mors dag blev istället en sån där dag när det alltid fanns någon present till min mamma att ge och jag har så klart gett William samma tanke kring mig, men även hans pappa. Det här gör att sonen får handla något fint till mig varje år, förr för mina eller hans pappas pengar men nu gör han det spontant för sina egna.

Gissa då hur glad jag blev när jag såg sidan Morsdag.se som har en sida med massor av presenttips inför era mödrars alldeles egna dag. Hur fint är inte det? Jag satte mig ner och tittade på sidan och det finns länkar för blommor från Interflora, eller varför inte låta din mamma få lite fotmassage? Hur fint skulle det inte vara att ge sin mamma fotmassage så hon får slappna av en stund och känna sig ompysslad. En present kan ju vara en upplevelse man kan leva på ett tag, och det där med ompysslade fötter kan vara guld värt så här på våren när ens fötter gått i varma skor hela vintern.

En annan present som jag nog skulle tycka min son kunde ge mig, är ett vinglas där det står ”Världens bästa mamma” på, för hur fint är inte det att sitta med ett vinglas i sommar och liksom visa hela världen att man är världens bästa mamma. Ja för man är ju ändå världens bästa mamma åt sitt eget barn. En annan ska jag skulle vilja ha är en kroppskudde, det ser så galet skönt ut att få lägga sig och sova med ett ben uppe på en kudde så där och jag inbillar mig att mina restless legs skulle må väldigt bra av saken. Jag brukar nämligen behöva lägga täcket mellan mina ben när jag har restless legs för att mildra den där hemska myrkrypnings känslan när jag ska sova på nätterna. Så sådan kudde har jag nu funderat ett ta på att köpa, men jag kanske ska flika in det till sonen lite fint istället, så han får handla det till sin mamma.

Vad önskar du dig i morsdagspresent om du är mamma? Ska du handla åt din mamma? Gå in på Morsdag.se du också och se om du hittar något som passar dig.

8 Comments

  1. För mig är mors dag mest ångest iom att jag inte har någon kontakt med min egen (sen 13 år tillbaka). Det har dock blivit bättre sen jag själv blev mamma och blir firad av mina barn!

  2. Vilket bra tips du ger! Det verkar vara ett bra företag som har många bra saker. Hoppas William kommer hem med antingen ett glas eller fotmassage 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: