Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Att uppleva en upplevelse.

Inlägget är i samarbete med Upplevelse.se

Nu är det tider för studenten, det märks tydligt i luften och även i medier. Överallt pratas det om studenten och med det kommer studentpresenter. När det kommer till presenter finns det så många andra alternativ att ta till förutom materiella. Ge en present på en spa-behandling, massage eller prova att köra världens snabbaste bil? För nog är det mer spännande att prova och utöva än att få saker alla gånger?

Jag personligen skulle mer än gärna få en spa-behandling, men det är ju inte så att jag kommer ta studenten. Däremot är det ett år kvar av min utbildning och då kanske det är läge att fira i alla fall? Jag får se, livet är ändå till för att uppskattas och frias.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.