Då fick jag briljera senast.

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Spännande tanke för mig, briljerar jag någonsin? Jag brukar fixa frågesporter rätt så bra och då har jag väl kanske vunnit och känt att här var jag riktigt duktig. Lika så är det nog vid tipspromenader, men annars vet jag inte? Jag är nog inte sådan som briljerar speciellt ofta.

Nu är majutmaningen snart slut. Vill du att jag fortsätter med en juniutmaning med?

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Jenzel 
BP
Kraka
it_is/Anette
Marina
Sofie
Znogge
Madde
Marie
Mösstanten

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Då fick jag briljera senast.

 • 30 maj, 2019 at 14:23
  Permalink

  Jag tycker det är väldigt trevligt att läsa dina svar på dina utmaningar så skulle bara tycka det vore kul om du fortsatte under juni också 🙂 Jag är också ganska bra på frågesporter, tycker jag iaf, brukar faktiskt vinna när vi spelar här hemma!

  Reply
 • 30 maj, 2019 at 16:38
  Permalink

  Att briljera… nej det gör jag nog inte speciellt ofta.

  Reply
 • 30 maj, 2019 at 19:52
  Permalink

  Frågesport är så kul, och så fina naglar! ?

  Reply
 • 30 maj, 2019 at 21:29
  Permalink

  Vore riktigt kul även med en juniutmaning 🙂

  Reply
 • 30 maj, 2019 at 21:55
  Permalink

  Då briljerar vi lika lite du och jag;-) Frågesporter och tipspromenader är jag usel på. Nej, det enda ämnet som jag är relativt duktig på är fotboll och tips i samband med stora mästerskap. Ja, det har jag skrivit idag på bloggen alltså.
  BP recently posted..Där ser man

  Reply
 • 31 maj, 2019 at 07:42
  Permalink

  Det hade varit jätte roligt med en juni utmaning☺️ jag briljerar väldigt sällan ❤️

  Reply
 • 31 maj, 2019 at 19:41
  Permalink

  Jag suger alltid på frågesport, haha!! Vet inte heller riktigt när jag briljerar, kanske när jag bakar?

  Reply
  • 1 juni, 2019 at 11:01
   Permalink

   Så olika det kan vara :D. Bakning borde det absolut kunna vara 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: