Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
My little pony

My little pony: Sweet Pocket & Lemon drop.

Min bror hade hittat dessa två skönheter åt mig. Gissa vem som blev väldigt glad. Lemon drop hade jag sedan innan, det är den gula med lila man. Men Sweet pocket som är lila med en blomma har jag aldrig sett tidigare. Nu är de tvättade och har flyttat ihop med resten av mina My little ponys.

Jag var en tur till Pärlan i Gustafs för första gången i onsdags. Där fyndade jag detta, en DVD med My little pony samt sängen som hör till My little ponys Show Stable. Jag har Show Stable sedan tidigare, men saknade sängen så det var helt perfekt. För detta betalade jag sammanlagt 20 kronor.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: