Jag har vandrat i ett sommarregn.

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Visst har man det, såna där stunder när regnet värkt ner efter att man gått ut eller när man tvunget behövt bege sig ut för att få regn på sig. Jag ogillar det skarpt, föredrar helt klart sol framför sommarregn om man ska bege sig ut.

Deltagare i juliutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Mina
it_is/Anette
Kraka
BP-computerart
LCHFTrollet
Ekocentrisk
Zinnie
StenhagenBettan
Hanneles bokparadis
Mösstanten
Mirre
Marie i Skrifvarstugan

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Jag har vandrat i ett sommarregn.

 • 29 juli, 2019 at 06:41
  Permalink

  Vad roligt att ni gör denna juli utmaningen. Det är några dagar kvar utav juli: är det försent att hänga på? Joinar gärna ändå! ☺️?

  Reply
 • 29 juli, 2019 at 08:52
  Permalink

  Ja renget kan håll sig borta dessa dagar man ska ta sig ut, vilket är super jobbigt. Haha hatar när det regnar exakt när man går ut!! Ussh?

  Reply
 • 29 juli, 2019 at 09:25
  Permalink

  Där är vi väldigt olika. Jag älskar sommarregn. Inte varje dag såklart men någon gång mellan varven. Skönt med en paus från värmen tycker jag. Regnet är ju alltid så ljummet med vilket jag verkligen gillar.
  Hannas krypin recently posted..En hälsolista

  Reply
  • 29 juli, 2019 at 10:26
   Permalink

   Själv fullkomligt avskyr jag regnet. Det kunde få regna på natten men att behöva utstå saken på dagtid gillar jag inte 😉

   Reply
 • 29 juli, 2019 at 23:44
  Permalink

  Kan säga att jag bara minns en enda gång jag frivilligt eller ofrivilligt – kommer inte ihåg – gick ut i sommarregn. Var kanske 13 år gammal och tyckte lika lite om det då som jag gör nu. Så det måste nog ha varit ofrivilligt i alla fall;-)

  PS. 25 grader här idag, inget regn. Men om man får tro SMHI får vi tillbaka “kylan” med regn från och med imorgon. Synd! DS.
  BP recently posted..Glad måndag

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.