Hundmysdagar.

Nu har Nikki åt hem efter att ha varit här i flera dagar med oss. Det har varit så mysigt, och nu är det tomt. Hon har glatt följt med mig på promenader och varit allmänt glad hela tiden. Vi var båda glada idag när värmen kom tillbaka. I morse var det kyligt, men så vid lunch var värmen tillbaka och då var jag glad igen, helt emot vad väderrapporten sa så jag hoppas att detta är lika ännu längre, för jag skulle gärna se att det är sol och varmt tills jag ska börja jobba igen om prick två veckor.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Hundmysdagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: