Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Naglar & fransar

Naglar till hösten.

I torsdags efter jobbet gick jag till Daily life spa här i Falun för att få mina naglar fixade av Katrin igen. Jag blev lika nöjd som alltid, denna gång blev det röda naglar och personligen tycker jag rött är kvinnligt.

Jag tycker även att röda naglar passar alldeles utmärkt till röda läppar. Nu så här på hösten tycker jag rött är sån där speciellt snygg färg och gärna i kombination med koftor och gärna till kavaj med vit skjorta och svarta byxor till.

4 Comments

  1. Jag tycker färgen röd på naglar är riktigt snyggt, jag brukar sällan måla naglarna själv men på andra är den färgen snygg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: