När jag lämnade hemmet för jobbet i veckan möttes jag av denna vackra syn. Morgondimman mellan träden, det kändes nästan som jag möttes av älvdans där jag gick i den friska höstluften mot min bil.

Sista augusti idag det betyder att vi får september imorgon. Det är en månad som kan vara varm, men det kan man inte helt veta. Dock brukar det vara roligt att fotografera i just september eftersom det är då naturen ofta ger oss dimma, färger och en himmel som skiftar en del i färg.

Ikväll står kräftskiva på agendan. Klockan 18:00 kommer gästerna hit till Björn. Jag älskar kräftor och ser framemot att få äta det, helt klart typisk höstmat.

24 kommentarer

  1. Verkligen höstfeeling i bilden. Har inte upplevt det i Stockholm än… Kommer snart…
    Hoppas ni har/haft en fin kräftskiva. Själv är jag helt slut i huvudet efter kalaset på leklandet ?
    My wonderful loves recently posted..Laddning

  2. Det var en jättefin bild och morgondimma är så vackert verkligen, ser jag med då Bellis går till bussem så skönt och lite kyligt

  3. Känns verkligen att hösten är på ingång med stormsteg. Vi hade också kräftskiva igår. Hoppas ni hade de fint!

  4. Längesen jag åt kräftskiva men kräftor är riktigt gott tycker jag med. Hade kräftskiva hos farmor och farfar som liten minns jag. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: