Det finaste som finns i mitt liv är…

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

William vilket så klart är svårslaget, jag tänker att varje förälder känner så att ens barn är det finaste man har i livet. Stundtals förundras jag över hur han kan ha blivit så klok. Han som var min bebis för snart femton år sedan, som nu är så smart och alltid har fina ord och tankar kring sig. Jag brukar titta upp på honom när vi går tillsammans, tänker att han som var 53 centimeter numera är 192 cm lång. Det finaste i mitt liv är William, min son och min ögonsten.

Deltagare i septemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

BP-Computerart
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette 
ditten_datten
Mina
StenhagenBettan 
Zinnie

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Det finaste som finns i mitt liv är…

 • 17 september, 2019 at 07:57
  Permalink

  Åh vilken fin bild på er kan inte förstå en sådan kärlek har ej själv barn men fint inlägg fina du <3

  Reply
 • 17 september, 2019 at 09:47
  Permalink

  Barnen är såklart det finaste och bästa som finns i våra liv. tänk att man älskar dem precis lika mkt när de blir större och vuxna
  Kamilla recently posted..Ny vecka Nya möjligheter.

  Reply
 • 17 september, 2019 at 13:55
  Permalink

  Åååh jag förstår verkligen att han är de finaste I ditt liv. Tycker så om lin son också
  Michaela recently posted..Intensiva dagar

  Reply
 • 17 september, 2019 at 22:57
  Permalink

  Gissade rät här när jag såg dagens tema. Klart att William är det finaste du har. Du har fött honom, uppfostrat honom och älskar honom. Å 1,92 m – WOW. Å han är ju bara 15 år! Spelar han basket?
  Bara som kul info: jag älskar långa killar. Min man var 1,96 m när han var som längst, men efter 50 krymper man ju har jag förstått. Nu är han “bara” 1,93;-)
  BP recently posted..Weekly photo challenge: Vecka 38 – ”Dosa”

  Reply
  • 18 september, 2019 at 20:45
   Permalink

   Åh förstår det :D. Ja det stämmer 1,92 är han :). Men ingen basketspelare :D. Vi är långa i min släkt, jag är 172 och Williams pappa är 185 tror jag? De sa att William skulle bli runt 2 meter när vi var till skolsköterskan när han var runt 6-7 år, och det stämmer ju :D.

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: