Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tonårsbarn

Måndag, en blåsig höstdag.

Fy sjutton det märks rejält att det tickar mot slutet av september, för i luften är det just nu höstväder. Jag har svårt för kylan, för mig går den rakt in i hela kroppen oavsett hur jag kläder. Det där med det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder har aldrig stämt in på mig. Det är alltid oavsett hur mycket jag klär mig alldeles för kallt för min kropp.

Hur som haver det är måndag, jag är på jobbet och har min rast. Förutom jobb idag så står Williams utvecklingssamtal på agendan. Jag ser framemot att gå dit, finner det alltid roligt att lyssna på hur det går för honom. Känns konstigt dock att detta är näst sista gången, för han går i årskurs 9 på fantastiska Friskolan Mosaik vilket betyder att nästa höst så går han inte längre i grundskolan. Jag tror heller inte man går med sina gymnasiebarn på utvecklingssamtal, de brukar väl gå själva på sådant. I alla fall gjorde jag det för nitton år sedan.

Hoppas du har en fin måndag? Ska du göra någonting speciellt idag?

38 Comments

   1. Det tycker jag att vi fick, vi är väldigt nöjda med våra semesterveckor, men sen blev det ju höst bums. Sensommaren försvann. Man får hoppas på Oktober!

 1. Det känns här med att det börjar bli höst och kyligare väder. Det är så jobbigt när man fryser enda in i benmärgen, det gör jag jämt när jag fryser. Så roligt med utvecklingssamtal 🙂 i kväll när Loui har somnat så ska jag göra lite yoga 🙂 Nu har jag äntligen beställt boken som du tipsade om 🙂

   1. Åh jag är också så himla frusen, inga kläder hjälper, så himla jobbigt! Inte gjort något alls idag utan bara vilat för att förhoppningsvis bli frisk snart ☺️

 2. Ja, det har verkligen varit blåsigt idag och igår. Nästan mer igår hos oss! Men påtagligt att hösten är på G om den inte är här 😉
  Härligt med utvecklingssamtal. Mina föräldrar uppskattade inte alltid dem haha. Men jag hade mina föräldrar med på mina utvecklingssamtal i gymnasiet, men det var för att jag önskade det och att jag hade enklare att förstå med hjälp och stöd från deras sida 🙂

 3. Håller på att avvärja med medicin så mår inte så bra
  Huvudvärk till tusen
  Ja men gud storm frisk luft m rätt kall känns verkligen slutet nu
  Ja en fin kväll fina du

 4. Åhh jag älskar solrosor! Tycker inte heller om kylan, usch och fy! Fryser ALLTID och längtar till nästa måndag då jag åker till Turkiet och värmen ♡

 5. Att frysa är ingen hit , man spänner hela kroppen o får ont överallt usch idag har vi nog första riktiga höstdagen här, kallt och blåsigt och imorgon lovas 4 grader haha ,kram

 6. Här i Västerås har det varit stormbyar, men trots det tog vi oss ut i skogen. När vi var mitt i den så skyddades vi ganska bra av alla träd runt omkring oss. Sambon sa att det skulle bli ynka 3 grader här inatt, HUA! Fick gå ut i trädgården och boa åt kaninerna så att de inte fryser nu när vinterpälsen inte är 100% än.

 7. Jag har samma problem så fort det blir kallt så spelar det ingen roll hur mycket kläder jag tar på mig, jag fryser ändå. Lite därför jag inte gillar dessa årstider 🙂

 8. Jag har även svårt för regn och kyla. Här är det något svalare men dock varmt. Jag har varit på samtal med mina töser på gymnasienivå. Väldigt intressant att få ta del av. Trevlig kväll//kram

 9. Jag är likadan, spelar ingen roll hur mycket kläder, jag fryser inifrån och ut, inte tvärtom som man ska ❤
  Jag minns inte ens att vi hade utvecklingssamtal på gymnasiet, men det måste vi ju ha haft ??

  Tänk, snart en gymnasiekille. Så otroligt vuxen han kommer bli då. Så var det ju för en annan, eller så kände jag mig vuxen bara ??

 10. Jag gillar hösten ^^… krispigt luft och en massa fint man kan fota! fryser inte så ofta men när jag väl gör det så är det inte gött, oftast fryser jag när folk kommer med sin kalla kropp mot mig för att varme sig med min kroppsvarme as garvar De förstår ikke hur jag kan när jag avger så mycket varme =P Ha en fin Vecka, take care out there<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d