Kvällsdopp en Muminkopp (mugg).

När jag ändå beställde kärleksmuggen så insåg jag att denna mugg vid namn Kvällsdopp bara är för söt den med. Just det där med att man ser hur de klär av sig för att ta ett bad. Jag älskar sommaren, och visserligen badar jag inte men jag älskar ändå att se människor bada i våra fantastiska vattendrag här uppe i nord.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

36 thoughts on “Kvällsdopp en Muminkopp (mugg).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: