Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag åkte till Björn och åt frukost där tillsammans med honom och William. Björn köpte ett Disney collections spel och där fanns gamla klassiker som Ducktales, Chip an Dale och liknade. Så jag och William har spelat och haft riktigt kul. Älskar gamla klassiska spel från när man var barn!

Annars har det varit väldigt lugn dag.

Deltagare i januariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Madelena
Lise-Lotte
Ditten_datten
corkystyle
Stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
Kraka
zinnie.se
Linda Sofie Olsson
BP-Computerart

Fb-Button

50 kommentarer

 1. Låter som en helmysig dag om du frågar mig. Jag är på tok för dålig på allt som har med spel att göra. Jag har bara jobbat idag.

 2. Här har vi bara gjort massa nytta. Som att åka och hämta all studentlitteratur jag behöver till första kursen. Tydligen får de inte ändra litteraturen nu tre veckor innan start. TACK FÖR ALL HJÄLP PÅ FACEBOOK! Härligt med lite minnen från förr och att kunna göra något tillsammans. Kram! 🖤
  Moa Larsson recently posted..EN LITEN LOPPA OCH EN SPEGEL

 3. så här är tråkiga barn säger bara neeeej inte sånt tråkigt
  så nej blir inget sånt här längre annars va fem i rad o memory det roligate

  mysigt med frukost ihop bor ni långt i från varann =?
  Ullie recently posted..Besviken blir man

 4. Så roligt med gamla spel!!! Jag har städat ut julen idag och haft tvättstugan så jag känner mig laddad nu för arbete igen imorgon. Trevlig kväll! Kram <3
  Heléna recently posted..Vecka 1 2020

 5. Även hos oss har det varit lugnt då mitt mående inte är på topp.
  Elin börjar skolan först på torsdag så vi mjukstartar veckan 🙂

 6. Åå jag försöker hänga med i din blogg, läst din presentation men vem är björn 🤔 William är din son?

  Brädspel överhuvudtaget tycker jag är jätteroliga att spela 👌
  Natascha recently posted..Tortillapizza

   1. Jag spenderade min trettondag på jobbet. Men slutade ett så det var skönt. Annars gjorde vi inget särskilt.Vad trevligt att du och William var på Björn och spelade spel. Duck tales och chip n dales var mina favoriter med som barn.
    Hannas krypin recently posted..Ett nytt tema

 7. Men åh! Så mysigt med en frukost och spel tillsammans. Gamla spel är ju så roliga. Jag funderar på att köpa ett gammalt Nintendo och köpa super mario och börja spela med Loui 😃😍
  Jennysvardag recently posted..LCHF mat till mig

 8. Så roligt att spela gamla klassiska spel! Mysigt med sällskap vid frukosten med! Hoppas du hade en fantastisk dag och får en toppen start på Tisdagen fina du❤️
  Tina recently posted..Veckans planer;

 9. Du verkar ha haft en bra dag. Tyvärr är det allt för sällan jag spelar spel. Lite synd då jag tycker det är riktigt roligt. Får väl ha det som mål också under 2020, bra sätt att slappna av på.
  Madde recently posted..Nu kör vi på riktigt

 10. Här står jag som ett levande frågetecken, jag menar spelen alltså. Är urkass på både brädspel och datorspel. Ja, man kan ju inte vara bra på allt;-)
  Har inte gjort nåt speciellt idag. Även som pensionär kan jag tycka att det är rätt skönt med en vanlig dag imorgon;-)
  BP recently posted..Glad måndag

 11. Vi tog det mest lungt ! Så himla skönt att inte göra något ibland ! 🙂 super fin mugg ! Älskade färgen ! Roligt att spela spel . Älskar de 🙂

 12. På trettondagsafton äter vi vår årliga kalkonmiddagen hos min mormor. En kär tradition! Innan introducerade vi Nils för bio, så spännande. Han pratade om Arne Alligator hela fm innan vi åkte iväg… 😍
  Anna recently posted..Liten blir stor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: