Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har astma och allergi, det är inget synligt handikapp men ändå ett handikapp. Speciellt under sommaren eller när jag har en förkylning och astman bryter ut märker jag saken. Jag märker också av det när någon röker framför mig och hela lungorna drar ihop sig. Eller när någon använder parfymer. Så visst har jag ett handikapp!

Deltagare i januariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Madelena
Lise-Lotte
Ditten_datten
corkystyle
Stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
Kraka
BP-Computerart
zinnie.se
Linda Sofie Olsson
LCHFtrollet

32 kommentarer

 1. Jag har ett synligt handikapp jag sitter ju i rullstol tycker det var en rolig utmaning du har kommit på idag. Hoppar kanske på utmaningen i januari när kursen är slut. Jag ska tänka på att inte ha parfym om och när vi träffas 🙂

 2. Har också astma och allergi skit jobbigt, spec på våren då pollen allergin sätter fart haha vissa vårar o somrar har man mått skit alltså

 3. Nja, inte direkt. Men jag har väldigt svårt att komma ihåg både ansikten och namn, vilket är jättejobbigt när man träffar människor och inte vet om man har setts förut eller ej. Det kommer ju fram en del bloggläsare och hälsar (vilket är jättekul!) men har jag bara träffat dom en gång tidigare så är det inte säkert att jag minns hur dom såg ut.

  Ha en fin tisdag!
  Ama de casa recently posted..Trettondagsafton

 4. Aldrig tänkt på allergier som ett handikapp men så kanske det är. Då har jag också ett så att säga. Tråkigt med astma och andningen, kan inte vara lätt ibland folk😢

 5. Jag är både syn-och hörselskadad sedan födseln. Dessutom har jag ju Turners syndrom. Är allergisk mot några saker, känslig mot vissa saker. Astmatiker. Och jag tror egentligen det är miljön och omgivningen som gör oss handikappade – inte sjukdomarna i sig.. 🙂
  Annica recently posted..Planera för närmaste halvåret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: