Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

För mig betyder kungahuset…

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Fick bli en bild på Magnus Ugglas bok, han har ändå skrivit ”Kung i baren”. Jag har väl egentligen inget speciellt kring kungahuset. Jag är varken för eller emot monarkin. Men visst jag såg Victoria och Daniels bröllop på tv, och jag har tyckt det varit spännande när det blivit nya prinsar och prinsessor. Men inte mera än att jag tittat av ren nyfikenhet!

Deltagare i januariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Madelena
Lise-Lotte
Ditten_datten
corkystyle
Stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
Kraka
BP-Computerart
zinnie.se
Linda Sofie Olsson
LCHFtrollet

26 Comments

 1. intressant ämne, ja är väldigt oinsatt i monarkin kan jag säga.Ska jag vara ärligt , har jag inte riktigt fattat grejen vad dom gör ens haha. asså vår kugna familj här i Sverige känns som dom blivit bara något form av ansiktet utåt. Men något lär dom göra förutom att åka runt och vara offentlig och välgörenhet antar ja. Eller så är det deras jobb hmm , som sagt har väldigt dålig koll på detta. ?❤

 2. Tycker vi har ett fint kungahus, och bra reklam för Sverige. Så fina och naturliga. Viktoria och Daniel kommer bli perfekta då dom tar över tronen

 3. För mig betyder kungafamiljen och kungahuset rätt mycket. Jag är egentligen för att det ska återgå till att kungen faktiskt har reell makt. :p En rojalist här! 😉

 4. Jag tycker dom är duktiga på att representera Sverige. Fast nu tycker jag att det är dags för kungen att lämna över till Vickan och Daniel 🙂

 5. Jag har inget emot att vi har demokrati och jag tycker att vårt kronprinsesspar är utmärkta representanter för vårt land. Däremot ska den beslutande makten självklart ligga hos folket genom demokratiska och fria val som vi har.

 6. Alla prinsess bröllop har man ju kollat på
  Nja ja kan tycka kungen är fkompig som inte låter Viktoria ta över nu han kan pensionera sej han har varit länge nu

  Hoppas du har en fin söndag

 7. Magnus Uggla är så himla bra! Alltså sjunga kan han inte, men hans texter är klockrena.
  Har ungefär samma känslor som du för Kungahuset. Är egentligen mer för än emot, då alla medlemmar skapar mycket god PR för Sverige utomlands, så…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: