Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Rygg & nackvärk

Nackspärren och sånt där.

Om man säger så här, så pigg och fräsch som jag var på nyår är jag långt ifrån idag. Alltså jag har helt galet ont i min stackars nacke även om det kanske gått från grad nio på en skala med tio. Alltså detta är fruktansvärt, jag ringde om massage men visade sig att min massör är i Thailand och återkommer den 14 februari. Lite väl länge för mig att vänta, så ska prova lite yogaövningar idag som jag lär mig.

Jag är således hemma från jobbet. Det är inte direkt så att man med lätthet skulle kunna jobba, jag kan ju knappt röra på mig. Jag och William kurerade oss genom att plöja igenom tv-serien Sabrina igår. Vad ska man göra liksom? En som inte kan röra nacken och en med feber, det är då tv-serier är det enda funktionella.

30 Comments

 1. Meen fyy huvva, så himla okul.
  Värmekudde och försiktiga töjningar kan hjälpa… men jag vet 😉 helst vill man ha huvudet/nacken helt orörlig.
  krya på kram

 2. Nej men usch vad hemskt! Det är fruktansvärt när man har så ont. Har du testat ta voltaren gel? Det tycker jag funkar hyfsat, eller tigerbalsam. Min läkare var snäll och skrev ut muskelavslappnande till mig som har hjälpt mig oerhört mycket! Hoppas du får hjälp snart och slipper ha så ont. Kram! <3

 3. Usch och fy – jag har också problem med nackont och det är verkligen helt omöjligt att koncentrera sig eller få något vettigt gjort. Hoppas det släpper snart för dig!

 4. Hejhej en månad senare! Jag har varit lite seg med bloggen på senaste tiden. Din kommentar är om massage och så kom jag in och tänkte fråga om det blev någon massage och så har du precis skrivit om det :p
  Typiskt att din massör är i Thailand. Hoppas din nacke blir bättre snart, inge vidare att vara stel och ha ont där.

 5. Stackarn! Med nackspärr är man ju totalt handikappad, för resten av kroppen fungerar ju inte heller då. Åsså är ni sjuka båda två, snacka om ofrivillig tajming…
  Krya på dig!

 6. Trist med nackspärr, har haft det någon gång, och man kan banne mej inte göra nånting!
  Idag är jag med dig i din januari-utmaning!
  Krya på dig!
  Kram

 7. Tråkigt att höra att du har så ont i nacken 🙁 hoppas att yoga övningarna hjälper något tills att din massör kommer tillbaka från Thailand!
  Sabrina serien tycker jag är super bra 😀

 8. Ajaj nackspärr gör ju så ont. Ja 14/2 var lite väl, hoppas yogaövningarna kan hjälpa lite.
  Men ni gör rätt i att kurera er, det lät inte helt fel bortsett från sjukdom då såklart. Krya på er.

 9. Men fy så jobbigt, och ännu mer att massören var utomlands.. hoppas det blir bättre iallafall med lite övningar!
  Håller med, serier är det bästa när man är sjuk!

 10. Skönt att du är bättre nu, nackspärr är inte kul..Jag minns en gång när jag var sjuk och tittade på en film, tårarna strilade..Då ringde en kompis och frågade gråter du, berättade om filmen.. När kära maken och dottern kom hem berättade jag skrattande om mitt snyftande telefonsamtal. Dagen efter sa dottern hon var sjuk, tror hon inte var så dålig som hon uppgasv utan ville nog mest vi skulle mysa med film tillsammans ….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d