I torsdags åkte jag till Borlänge. Jag skulle fylla på mina fransar. Då jag hade lite tid på mig åkte jag till Erikshjälpen och kollade in där. Jag hittade en sockerkopp från Gefle porslin och deras Flytande blå för 50 kronor. Självklart fick det bli ett köp, så galet söt.

Fb-Button

30 kommentarer

  1. Så himla fin! Visst är det bra med Erikshjälpen och andra second hand butiker – jag har fyndat massor där genom åren 😊 Kram 💖

  2. Jag ser så mycket fram emot att loppisfynda nu när vi har vårt hus att köpa till. Och du om någon väcker ju “villhöver” behaget. Älskar de här fyndinläggen! Kram! 🖤
    Moa Larsson recently posted..VECKA 6

  3. Den sockerkoppen ser så fin ut. Tänker vilka klipp som man kan göra på loppis. Ganska kul att det finns så mycket fint och dyrt porslin för nästan inga pengar alls på loppisar 🙂

  4. Skönt att fylla på fransarna. Kul att du hann fynda lite med. Älskar loppisar/second hand och skålen var super fin.

  5. Så fin, det finns många skatter på loppisar och second hand, jag hittar nästan alltid något fint jag vill köpa, men måste hejda mej 😉

  6. Den var supergullig ☺️ tycker att det är bra att handla på second hand och liknande. Vi har faktiskt Erikshjälpen i Skövde men deras öppettider kan jag tycka är lite dåligt här. Ha det gott och hoppas du har lite sol du med idag ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: