Måndag idag, hur ser du på måndagar?

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag gillar måndagar, har definitivt inget emot dem. Det är start på ny vecka vilket oftast betyder att man får lite extra med energi. Varje morgon när jag går ut från duschen tänder jag ljus vid sminkbordet. Jag sätter mig sedan där och sminkar mig. En slags rutin jag började med för någon månad sedan. Det är så rofyllt på något sett. Lite så känner jag inför måndagar med, det är rofyllt man ska få uppleva en ny vecka.

Deltagare i februariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Louise
Marianne
Hanna – Hälsa och träningsglädje
Amandizan
Zinnie
En jordemors liv och lustar
Geddfish

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

8 thoughts on “Måndag idag, hur ser du på måndagar?

 • 3 februari, 2020 at 20:50
  Permalink

  Måndagar är verkligen hatkärlek för mig. Först är det ledsamt att sambon ska tillbaka till jobbet och jag blir själv hemma med barn och roddande. Sen tycker jag att det är skönt, och så i slutet av dagen är jag helt slut och glad att det är över. HAHA!

  Reply
 • 3 februari, 2020 at 21:32
  Permalink

  Det går galet fort det där när barnen växer upp och blir stora. Min dotter ska bli 27 år iår och jag kan knappt förstå det och min bonus dotter som var 7 månader när hon steg in i mitt liv. Ska idag bli 30och själv bli mamma. Swish säger det

  kram Kajsa

  Reply
 • 3 februari, 2020 at 23:15
  Permalink

  Måndagar har också alltid varit helt okej för min del när jag fortfarande jobbade. Visst önskade jag mig ibland en “tredje helgdag”, men annars var måndagar en nystart. Den mest värdelösa veckodagen är tisdag för min del. Den har ingen existensberättelse alls;-)

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: