Jag såg att Twilfit har rea på nätet på sina reavaror så jag passade på att kolla efter bysthållare (så galet roligt ord) hittade två Calvin Klein samt en t-shirt. Visst det sista var förvisso ingen BH men den var billig. Allt detta gick för vad en BH kostade i nypris. Det kallar jag fynd! Speciellt då mina andra behå:ar nog ansåg att det var dags för att införskaffa mig nya.

24 kommentarer

  1. Vilket fynd som du gjorde på rean. Calvin Ken har så fina underkläder. Jag har alltid viljat ha en bh från de märket men jag har för stora bröst 🙈😂 T-shirten är så fin 🙂 det är alltid skönt när man för byar sina bh-ar 🙂

  2. Att fynda på rea är ju kul, att shoppa underkläder är ofta ett typ nödvändigt ont (avskyr att pröva bh på affär) och en bra bh kostar ofta galet dyrt.

  3. Åh dessa bysthållare (😂) var verkligen superfina! Jag har den understa fast i röd och den är verkligen så skön att ha på sig! Super när det både är bekvämt och snyggt!

  4. Vad roligt att fynda, kul att kunna få grejerna till så kraftigt rabatterat pris. Båda bysthållarna var riktigt snygga, Calvin Klein gör verkligen snygga underkläder.

  5. Sedan jag slutade jobba är sportbehåar nummer ett 👍👏 Hade en arbetskompis som hade stor byst som sa, när jag kommer hem åker jackan av först därefter BH.n 😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: