Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig Loppis & second hand

Fyndat Partylite på Second hand.

I lördags i samma veva som jag var på PMU hittade jag två stora ljusstakar från Partylite. Jag har dessa i mindre modell men hade helt missat att de även fanns som stora. 45 kronor styck kostade dem, och de kommer komma upp på en hylla på balkongen i sommar.

Bredvid ser du en en liten glasljuslykta. Även den är från Partylite, jag hade en sedan tidigare. Den hittade jag på Ta till vara för 10 kronor. Kan ju säga att det varit betydligt dyrare en så förut.

Tänk vad glad man blir av loppisar ändå.

28 Comments

  1. Älskar loppisar, jag köpte en hockeyspelare av Lisa Larson för 20:- förra helgen! Den är också värd mer 😉
    Ha en fortsatt fin kväll nu <3

  2. Så fina ljusstakar! Jag älskar second hand och loppisar – hittar alltid något roligt att köpa med mig hem ? De kommer säkert bli jättesnygga ute på balkongen! Kram ?

  3. Så snygga ljuslyktor och de ser även stabila ut…Själv har jag överköpt mig på ljuslyktor som jag inte hinner använda och skänker bort numera… Ha en fin vecka! kram

  4. Kul när man hittar saker på loppis som man vill ha.

    Ja, mitt jobb stänger aldrig, men i natt var det nära. Det är inte kul att ordna en ambulans till en kvinna i värkar för att det är fullt på alla förlossningskliniker i stan, och närmaste lediga plats finns 10 mil bort. Jag jobbar bara nätter, men de finns nån enstaka som jobbar treskift.
    Stackars din mormor som fick vända och föda hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: