Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Den här dagen kommer jag att fira med att först gå på massage klockan 10:00. Äntligen ska min nacke få hjälp efter nackspärren här för några veckor sedan. Det kommer jag ta på friskvårdspengen från jobbet. Sedan ska jag bege mig hemåt för att duscha, äta något och ladda inför intervjun jag ska ha idag.

Det är nämligen så att jag ska intervjua kring vårat examensarbete, detta kommer ske klockan 14:00 och det är mitt första av flera. Tror det blir bra, efter intervjun ska jag gå hemåt, för på eftermiddagen kommer min vän Lena hit för att stanna över natten. Vi har inte setts på säkert 2-3 år så det blir säkert jättekul.

Med andra ord kanske inte min Alla hjärtans dag är speciellt speciell ur kärlekssyfte, utan mer en dag som ska fyllas med aktiviteter.

Deltagare i februariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Louise
Marianne
Hanna – Hälsa och träningsglädje
Amandizan
Zinnie
En jordemors liv och lustar
Geddfish
Linda
corkystyle

26 kommentarer

 1. Oavsett så låter det som en bra dag! I Finland kallas denna dagen för Vändagen, just så firar ju du den!
  Lycka till med intervjun!

 2. nja, vi firar nog inte riktigt heller alla hjärtans dag. Det känns mer som ett jippo för affärerna för att de ska sälja dekor och buketter, blommor och sådant. Men däremot så är vi tillsammans hela familjen och umgås. Äter något gott.

 3. Jag kommer inte fira, men har inget emot att fira och skulle gärna göra det 🙂 Jag jobbar till 20:15, så därför blir det liksom inte av.

 4. Låter som det blir en bra Alla Hjärtans Dag! Lycka till med intervjun också 🙂

  Själv har jag “firat” med en prommis i det fina vädret och i eftermiddag kommer några vänner över för lite cava och tilltugg på terrassen. Ska bli skoj det med 🙂

 5. Jag har en bästa vän som jag kan prata om allting med 😊 Jag var med henne då hon födde sitt första barn och hennes kille fegade ur… Våra döttrar väntade vi tillsammans och de föddes med 28 dagars mellanrum, så kul vi hade under barnledigheten… Lycka till med intervjuen! Önskar er en fin helg!

 6. Men jag kallar det kärlek att ge sej själv en massage, så skönt, och din vän som du inte träffat på länge som nu äntligen kommer, det kan man väl också kalla en form av kärlek?
  Hoppas ni får en riktigt mysig helg tillsammans…..

 7. Jag håller verkligen tummarna för att nacken kommer kännas bättre nu! Va iväg på massage igår eftersom jag haft ont i min högersida i över ett år nu, haha! Känns ändå som att det är lite bättre redan 😀 Hoppas du har en himla bra kväll! <3

 8. Men visst köpte du rosorna till Alla Hjärtans Dag;-)
  Hoppas du har en toppen kväll med din vän. Har man inte setts på så lång tid har man ju ett och annat att prata om. Njut:-)

 9. I Finland är alla hjärtansdag mer en vändag än en romantisk kärleksdag, så här spelar det ingen roll om man är i ett förhållande eller ej 🙂 Fast kanske det är lite så i Sverige med? Jag åt vändagsbakelse med en kompis, gick på en härlig vinterpromenad för mig själv och hälsade på mamma och katten 🙂

 10. Åh vad härligt att du fick massage det gjorde du helt rätt i att unna dig på alla hjärtans dag. Lite kärlek till sig själv det är bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: