Inlägget är reklam för Dalaspa

Jag vill börja det här inlägget med att framföra hur otroligt glädjande det är för mig att lyfta fram företag från Dalarna. Det är ingen hemlighet att jag gärna handlar lokalproducerat och verkligen tror på att det absolut bästa man kan göra för sin hembygd är att se till att lyfta fram och handla hos de företag som ligger nära. Jag tror på att gynna det lokala och vi behöver företag som är etablerade utanför storstäderna så att även vi här på landsbygden får ett levande samhälle att leva i.

Men nog om glädjen i att lyfta fram det lokala, nu ska vi tala om något som jag länge önskat mig tillgång till och det är spabad och då ett utebad. I ärlighetens namn hur ljuvligt skulle det inte vara att kunna krypa ner i ett bad på vintern, sommarkvällar eller hösten? Att kanske sitta där med ett glad vin i handen och bara njuta av att ha stjärnorna ovanför sig samtidigt som man bara njuter av sällskapet av antingen naturen eller vänner. Jag tillhör den kategorin människor som gillar att kunna göra saker i all enkelhet och detta verkar onekligen bra. Fördelen med Dalaspa som jag faktiskt vet vart det ligger är att de har som produktidé att erbjuda kvalité till bra priser. Någonstans tror jag att en sådan ide är väldigt bra eftersom det gör att fler kan handla, samtidigt som du som kund vet vad du får.

Just det där med att veta vad du får är verkligen viktigt, jag köper gärna saker med kvalité som håller. Alla pengar som förbrukas vill jag ju någonstans skall ges en form av valuta för. Därmed kändes det extra bra att se att dessa utebad har kvalitén men samtidigt en bra prisklass. Så nu ska här börjas funderas kring detta, för nog hade det varit härligt att ligga i badet och titta upp mot stjärnhimlen, speciellt nu när det är mycket norrsken som syns över himlavalvet.

Relaterade etiketter:

8 kommentarer

  1. Det där med att handla lokalt… Jag har blivit bättre och bättre på det men utbudet är inte stort. Jag får alltid kompletteringshandla vissa saker som jag vill ha hemma (mest i matväg) när jag är på större orter. Klädbutiker har vi inte många men jag har även där blivit bättre på att köpa när jag väl hittar saker som jag gillar, men näthandel är alldeles för lätt att ta till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa