Ikeamöbler som ska monteras ihop får mig att…

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

För mig att känna en lite WOHO-känsla. Jag har absolut inga problem med den saken, dock brukar William numera vilja göra det. Jag låter honom, för jag tycker det är kul när han vill göra saker och dessutom blir jag så glad när han fixat saker åt mig.

Deltagare i februariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Louise
Marianne
Hanna – Hälsa och träningsglädje
Amandizan
Zinnie
En jordemors liv och lustar
Geddfish
Linda
corkystyle

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Ikeamöbler som ska monteras ihop får mig att…

 • 20 februari, 2020 at 09:29
  Permalink

  Jag svarade just på den frågan 😀 Inte min grej. Inte numera.
  Önskar dig en fin dag!

  Reply
 • 20 februari, 2020 at 09:33
  Permalink

  Det var ett tag sedan jag monterade ihop en produkt från IKEA . Visst är det en utmaning =)

  Reply
 • 20 februari, 2020 at 13:12
  Permalink

  … överlåta den saken till Anders. Lite handräckning och hållande kan jag bistå med. Och glada tillrop 🙂
  Tur för mig att vi inte har några IKEA-möbler som behöver monteras just nu… 😀

  Reply
 • 20 februari, 2020 at 22:38
  Permalink

  Som jag skrev i mitt inlägg redan igår så har jag tummen mitt i handen. Å att skruva ihop IKEA-möbler har jag faktiskt alltid misslyckats med av den enkla anledningen att jag inte förstår instruktionsritningarna.

  Din William verkar var en riktigt trevlig och väl uppfostrad kille. Tror inte att jag erbjudit mig som femtonåring (om jag varit kille alltså) att skruva ihop möbler. Du kan vara stolt över att ha en sådan son!

  Reply
  • 21 februari, 2020 at 21:48
   Permalink

   Haha ja man är ju olika :D. Många som gör det, tror att man får hålla ett vaknade öga på de där beskrivningarna :).
   Åh ja han är en klippa min son 😀

   Reply
 • 20 februari, 2020 at 22:50
  Permalink

  Härligt när man kan dela på det uppdraget. Huvudsaken är att resultatet blir vad man från början hoppats på

  Reply
 • 20 februari, 2020 at 23:07
  Permalink

  Möbler som ska monteras överlåter jag på husse. Jag skulle säkert kunna fixa det själv men det har bara blivit så att det är han som gör det.

  Reply
 • 20 februari, 2020 at 23:14
  Permalink

  Jag är ingen höjdare på att få ihop saker från Ikea, överlåter det med varm hand till min man!

  Så ni har sett norrsken i Falun i vinter? Underbart ju!

  Reply
  • 23 februari, 2020 at 23:05
   Permalink

   Det är ju bra att man kan överlåta saken :D. Ja men jag sov 😉 . Men vet flera som såg, haha jag lägger mig tidigt när jag ska till jobbet 🙂

   Reply
 • 21 februari, 2020 at 05:57
  Permalink

  Oj, jag tycker att IKEA har de lättaste monteringsinstruktionerna och att det utan problem går att få ihop en möbel på några minuter. Men jag har alltid haft lätt för att se hur saker passar ihop. Mamma har berättat att jag redan som 1,5-åring kunde lista ut genom att titta hur skåran på gubbarna på hockeyspelet såg ut och hur de då skulle sättas fast, och att jag lade alla pussel med motivet nedåt och endast passade ihop bitarna efter form.

  Reply
  • 21 februari, 2020 at 21:50
   Permalink

   Jag tycker det är kul :). Men nu när sonen vill göra det så får han så gärna :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: