fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Ikeamöbler som ska monteras ihop får mig att…

18 Comments

 1. … överlåta den saken till Anders. Lite handräckning och hållande kan jag bistå med. Och glada tillrop 🙂
  Tur för mig att vi inte har några IKEA-möbler som behöver monteras just nu… 😀

 2. Som jag skrev i mitt inlägg redan igår så har jag tummen mitt i handen. Å att skruva ihop IKEA-möbler har jag faktiskt alltid misslyckats med av den enkla anledningen att jag inte förstår instruktionsritningarna.

  Din William verkar var en riktigt trevlig och väl uppfostrad kille. Tror inte att jag erbjudit mig som femtonåring (om jag varit kille alltså) att skruva ihop möbler. Du kan vara stolt över att ha en sådan son!

 3. Möbler som ska monteras överlåter jag på husse. Jag skulle säkert kunna fixa det själv men det har bara blivit så att det är han som gör det.

 4. Jag är ingen höjdare på att få ihop saker från Ikea, överlåter det med varm hand till min man!

  Så ni har sett norrsken i Falun i vinter? Underbart ju!

 5. Oj, jag tycker att IKEA har de lättaste monteringsinstruktionerna och att det utan problem går att få ihop en möbel på några minuter. Men jag har alltid haft lätt för att se hur saker passar ihop. Mamma har berättat att jag redan som 1,5-åring kunde lista ut genom att titta hur skåran på gubbarna på hockeyspelet såg ut och hur de då skulle sättas fast, och att jag lade alla pussel med motivet nedåt och endast passade ihop bitarna efter form.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.