Muppet babies & en nappflaska till My little pony.

Förra veckan när jag var på PMU hittade jag dessa sötnosar. Det var alltså en nappflaska som tillhör My little pony, sedan tre små figurer med Muppet babies. Jag vill minnas att jag hade Miss piggy som barn. Men Kermit och Fozzie hade jag däremot inte.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

10 thoughts on “Muppet babies & en nappflaska till My little pony.

 • 20 februari, 2020 at 20:27
  Permalink

  Du är som min son, han hittar prylar och spar på, jag får oftast bilder och glädjebesked när han hittat något riktigt eftertraktat… Själv har jag sparat på massor under livet (allt finns kvar) Bra med ett hus med tre våningar och en stor lada, loge och skulle 👏😉😊

  Reply
 • 20 februari, 2020 at 20:55
  Permalink

  Men gud så söta 😀 Jag visste inte ens att det fanns bebisar…eller nappflaska för den delen 🙂 <3

  Reply
  • 23 februari, 2020 at 23:06
   Permalink

   Ja visst har jag :D. Haha hört flera som varit det, men även många som verkligen avskytt Miss Piggy :p

   Reply
 • 20 februari, 2020 at 21:26
  Permalink

  Men så söta!!! Jag hade Kermit kommer jag ihåg 😊 Härligt med dina fina loppisfynd! Kram 💖

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: