Att flytta enkelt.

Inlägget är i reklam för AE Nettoflytt AB.

Då och då kollar jag efter nytt boende. Inte för att jag behöver flytta utan mest för att jag tycker det är roligt att se om det kommer ut något nytt. Därför är det alltid extra kul när man ser ett boende som tanken kommer kring att, här skulle jag kunna bo. Idag såg jag en billig fyra inte allt för långt från där vi bor, men saken är den att jag trivs väldigt bra här i huset där jag bor och det är nog så gott som omöjligt att få sådana fantastiska grannar som jag har här på något annat ställe.

Hur som helt så vet jag en sak om jag ska flytta igen och det är att jag kommer beställa en flyttfirma för ändamålet. Sitt höll jag på med flyttandet i flera dagar och jag ser fördelar med att någon annan löser saken åt en. Grejen är den att det är få saker som är så stressande enligt mig som att flytta. Det är sådana fall som jag gillar företag likt AE Nettoflytt AB som har flyttfirma Helsingborg och jag tänkte på er eftersom flertalet av er i Skåne och omnejd.

Jag vet ju någonstans att det är precis sådant man behöver, inte bara vid egen flytt utan även vid dödsbo eller andra former av flyttning. Det är ju någonstans skönt att överlåta saken till någon annan, dessutom om man tänker på att det inte behövs flera lass som ska flyttas fram och tillbaka utan går väldigt mycket smidigare gör ju saken helt klart bättre för samtliga parter. Jag gillar också när flyttfirman erbjuder att städa, för helt ärligt flyttstäd är ändå ett av de grövsta städen man kan göra. Det brukar dessutom kännas som ett rejält städpass efter sådant och man riktigt känner i kroppen efteråt att den fått jobba. Då är det skönt om någon annan gjort allt det där åt en så att det enda man själv behöver egna sig åt är att inreda sitt nya hem och gå in där och känna den där känslan av nytt och förändring.

Man ska underlätta saker i livet, en sådan sak som kan underlätta är definitivt flyttar i livet.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

6 thoughts on “Att flytta enkelt.

 • 24 februari, 2020 at 06:27
  Permalink

  En flyttfirma som packar och levererar till nya adressen skulle inte vara dumt, men jag är så snål mot mej själv, vill inte betala för något som jag vet att jag kan klara ändå.
  Som du nog vet håller jag på att flytta, men jag tar god tid på mej med packningen, har en vän som kör och städa är inget som stör mej, tvärtom, jag gillar att städa…

  Reply
 • 24 februari, 2020 at 19:36
  Permalink

  Åh jag vill också ha de guldiga muggarna! Har flera andra Gynning muggar men inte dessa 😍

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: