Förra söndagen så åkte jag ut till Kniva. Björn hade hitta mitt paket och vi passade därmed på att fira mig igen, alltid kul med kaffe och kakor som William hade bakat. Den här veckan som varit, har jag legat i feber på grund av mitt sår som jag fick när man ramlade men kommer skriva mer om det i ett annat inlägg. Nu vill jag skriva om något roligt istället, jag fick alltså dessa fina muggar i guld som designats av Carolina Gynning. Gissa vem som var himla glad när hon öppnade paketet? Det är ändå ganska roligt att ha fyllt trettiosex måste jag säga.

54 kommentarer

 1. Men fy det låter inte alls något vidare med ett sår som gett dig feber… hoppas det inte är något allvarligt! Verkligen superfina muggar – det är inte så dumt att fylla år ändå 🙂

 2. Vad mysigt med lite kalas? Muggarna var jättefina. Personligen tyckte jag dessa var finare än dom i massa färger? Febern låter inget vidare. Hoppas infektionen försvinner snart.

 3. Oj det lät ju inte alls bra med att du ramlat!! Hoppas du mår bra trotts allt.
  Muggarna var superfina! Såna hade man velat ha

 4. Det är skoj och känna sej sådär super glad 5 år då man får paket ???
  Ha ha skojar men gud så snygga de är alltså hade knappt vågat drick ur dem ?
  Usch vännen hoppas du verkligen är piggare nu . Kan bli blodförgiftning så farligt skönt det är bättre kramar

 5. Men usch va obehagligt med feber pga sår. Inte roligt att ramla. Hoppas det inte blir en jättestor infektion. Grattis i efterskott & hoppas du hade en fin födelsedag!

 6. Vilka fina muggar! Och grattis i efterskott får jag väl säga ??.
  Tråkigt med feber dock, här hemma har vi legat i förkylning och feber i omgångar hela veckan. Bara två av barnen som inte haft det ännu så återstår att se om de klarar sig eller inte.

 7. Ja så mysigt med kaffebord kakor. Tråkigt med febern dock. Men så fina, älskar Gynning men inte sett dessa i guld. Villhöver!

 8. Nämen åh vilken fin present, så personligt när du älskar porslin ❤ Och Carolina Gynnings muggar är ju så otroligt fina ??Har spanat på en sån själv, en som var lite rosa trot jag haha, dock blir det oftast jag köper muminmuggarna istället, vill ha en gynning också, men risken är ju köper ja en så vill ja ha alla dom sen också. ?❤

 9. Det var verkligen snygga muggar du fick i present. Så förstår att du blev nöjd och glad. Fika kan man göra hur mycket som helst 🙂

 10. Oj, vad är det som hänt? Feber av ett sår? Det låter lite farligt med tanke på blodförgiftning, det är inte att leka med.
  Kul med extra födelsedagsfirande, personligen gillar jag inte Gynnings saker, men de där var riktigt snygga.

 11. Vilken härlig present och som gjord för dig!

  Så jobbigt att du fick feber av såret. Hoppas att det är helt bra nu.

  Njut nu av en härlig lovvecka!

 12. Men åh så fina. Jag älskar hennes design och i guld dessutom, min favoritfärg 🙂 Usch inte roligt med feber. Hoppas du mår bättre snart 🙂 kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa