Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ett tillfälle för barn och unga att få röra på sig. Dock vet jag att många kommuner till skillnad från när man själv var liten tagit bort alla trevliga aktiviteter. Det förstår jag verkligen inte? Det borde ju vara ett ypperligt tillfälle för barn att prova olika gratis sporter och kanske hitta just sin sport. Själv hängde jag, hör och häpna alltid på badhuset som barn vid sportlovet och simmade samt lärde känna andra barn från olika skolor.

Deltagare i februariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Louise
Marianne
Hanna – Hälsa och träningsglädje
Amandizan
Zinnie
En jordemors liv och lustar
Geddfish
Linda
corkystyle

4 kommentarer

  1. Det var en överraskning att du hängde på badhuset;-)
    Tror att många stockholmare åker norröver med barnen för att åka skidor, men i år måste man ju åka rätt långt norröver för att hitta snö.
    Läste i lokaltidningen att Täby bjuder på ett antal snöbefriade aktiviteter inom- och utomhus, bland annat vandringar och bio.

    1. Haha men eller hur, vissa saker växer man ifrån ;D . Ja det kan nog stämma, jag bor lite så att 69:an som många åker på från Stockholmshållet för att åka till Sälen ligger i anslutning mot där jag bor. Är inte precis bredvid men jag bor ganska spännande till i Falun så ser en del på väg mot fjällen :D.

  2. Här finns alla såna aktiviteter kvar men problemet blir ju då att antingen måste du vara så stor så du kan vara hemma själv o kunna ta dig dit de finns….men är man 8 o 9 är du på fritids o där rör man inte så mycket på sig tyvärr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: