Jag knyter mina skor.

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej jag knyter inte skorna, jag är sådan där som hoppar i skorna och det är då redan knutna. Jag tror det var något som började på högstadiet och hänger i ännu. Inte för att jag inte kan knyta skorna, utan mest för att jag tycks känna att jag inte vill knyta dem.

Deltagare i februariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Louise
Marianne
Hanna – Hälsa och träningsglädje
Amandizan
Zinnie
En jordemors liv och lustar
Geddfish
Linda
corkystyle

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

24 thoughts on “Jag knyter mina skor.

 • 27 februari, 2020 at 06:38
  Permalink

  Så för jag också med vissa skor 😉😍

  Reply
 • 27 februari, 2020 at 07:32
  Permalink

  Jag är periodare 😉
  Men nu under vintern så har jag mest skor med dragkedja 😀

  Reply
 • 27 februari, 2020 at 09:16
  Permalink

  God morgon! Jodå, jag har svarat på hur jag knyter mina skor 😀
  Önskar dig en fin dag, här skiner solen så tacksamt!

  Reply
 • 27 februari, 2020 at 10:38
  Permalink

  Mina skor som jag har på fötterna saknar skosnören allihopa. Däremot har jag en “skoväska” (en handväska med skor på) och på den åker skosnörena upp emellanåt och då måste jag såklart knyta dom. Vill ju inte gå och se slarvig ut 😀

  Reply
 • 27 februari, 2020 at 10:52
  Permalink

  Samma här! Jag knyter sällan mina skor! Har knutit skosnörena i perfekt läge så jag kör ner skohornet och stoppar i foten! Kram och ha en fin torsdag 💖

  Reply
 • 27 februari, 2020 at 12:50
  Permalink

  Mina goretexkängor är alltid knutna men övriga skor knyter jag. Inte för att jag har så många knytskor…

  Reply
 • 27 februari, 2020 at 12:53
  Permalink

  Jag har några som jag knyter och några som jag bara hoppar i, haha 🙂

  Reply
 • 27 februari, 2020 at 14:29
  Permalink

  Jag började faktiskt knyta mina skor rätt nyligen. Beställde hem ett gäng nya sportskor och sneakers som det inte riktigt fungerade att klämma ner fötterna i utan att först knyta upp knuten. Annars har jag kört precis som du :p

  Reply
 • 27 februari, 2020 at 19:52
  Permalink

  Mina träningsskor som jag dagligen använder till jobbet har jag redan knutit så hoppar bara i dom jag också, fast med hjälp av skojärn :’D

  Reply
 • 27 februari, 2020 at 20:59
  Permalink

  Hahaha! Skulle gärna vilja se dig att hoppa in i mina vinterkängor. Är inte helt säker på att du skulle lyckas;-) Men visst är det urtråkigt att knyta skor, dessutom tar det ju minst 10 sekunder extra varje morgon;-)

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: