Loppisfynd – Lasse Åberg snapskaraff och glas.

Jag var till PMU igår och där hittade jag två små snapsglas samt karaff från Lasse Åberg. Allt gick på 111 kronor så tyckte det var ett bra fynd. Nu dricker jag inte snaps men det finns ju andra som gör, så får bjuda dem.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “Loppisfynd – Lasse Åberg snapskaraff och glas.

 • 26 februari, 2020 at 13:04
  Permalink

  Du kan dricka annat ur dem. Kanske hostmedicin eller annat inte så gott. Det blir kanske godare där i.

  Reply
 • 26 februari, 2020 at 13:23
  Permalink

  Vilka fina glas och karaff 🙂 Jag har 4 vinglas med Åberg. Älskar hans design. Vilket fynd du gjorde 🙂 kram <3

  Reply
 • 26 februari, 2020 at 13:25
  Permalink

  Det var verkligen ett kanonpris!!! Så fina dessutom! Jag dricker inte heller snaps, men skulle mycket väl kunna tänka mig dem i min hylla som prydnad bara för att de är så fina! Hoppas du får en fin onsdag! Kram 💖

  Reply
 • 26 februari, 2020 at 14:17
  Permalink

  De var väldigt fina men snaps är inte heller riktigt min grej.
  Mina barn kör shottar med våra glas. Typ ingefära brukar vara bättre att shotta för det smakar inte gott alls 😣

  Reply
 • 26 februari, 2020 at 15:14
  Permalink

  Ja där gjorde du verkligen ett fynd!! Man känner sig ganska nöjd med sig själv när man gjort det 😉 Ha en toppenonsdag nu Madeleine!

  Reply
 • 26 februari, 2020 at 17:30
  Permalink

  Du hittar verkligen fynd, jag samlade en del på Lasse Åberg förut. Jag har en del glas, muggar och koppar. Jag gillar dom men tyvärr använder jag dom alltför sällan, man blir bekväm och tar första bästa i skåpet typ. 🙂
  Morgan recently posted..Rostigt.

  Reply
  • 29 februari, 2020 at 23:54
   Permalink

   Ja visst gör jag, letar man så hittar med :). Så kul att du samlat ihop :). Åh förstår, är nog ganska vanligt att göra så 🙂

   Reply
 • 26 februari, 2020 at 17:33
  Permalink

  Vad fint med glas från Lasse Åberg, hade gärna skaffat mig en mugg med Lasse Åbergs motiv på. Tycker att han är så bra. Brukar titta på Sällskapsresefilmerna som jag har då och då. Man tröttnar aldrig.

  Reply
 • 26 februari, 2020 at 18:16
  Permalink

  Fin! Minns att mina föräldrar hade från det här settet också förut 😀 (om dem inte har det nu, minns inte hehe). Jag ska också behöva köpa lite snapsglas och så vidare ifall att man får över gäster under jul, påsk eller midsommar. 🙂

  Reply
 • 27 februari, 2020 at 10:22
  Permalink

  Men vilket fynd? Jag är inte så mycket för såna här saker, men Lasse Åberg är undantag och jag har en hel del ölglas, och skulle inte tvekat en sekund att köpa detta set.
  Tack för din kommentar om smärta, jag har valt fel väg några gånger, och det konstiga är att man liksom vänjer sej vid det, det blir vardag och man känner en viss trygghet i att allt är som vanligt. Men så vaknar man upp och inser hur sjukt allt är, men det är inte lätt att bryta sej loss. Just det är anledningen att jag flyttade från Sthlm.
  Efter en del funderingar och frågor från andra har jag planer på att skriva ett inlägg om mina upplevelser, men det blir senare i vår i så fall.
  kram

  Reply
  • 29 februari, 2020 at 23:52
   Permalink

   Åh så roligt, förstår då att du velat ha det :). Tycker det var fint att du skrev om saken, dock så blev jag berörd i mängder och det ska bli berörande att läsa ett sådant inlägg hos dig <3

   Reply
 • 27 februari, 2020 at 16:11
  Permalink

  Så himla fint, jag dricker snaps och skulle verkligen inte ha något emot Lasse Åbergs snapsar 😀

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: