Jag och mamma var på riktig loppisrunda igår. Först var vi till Borlänge, besökte deras Ta till vara och sedan Emmahaus. Efter det åkte vi till Erikshjälpen när jag köpte de fina assietterna ovan. Sedan blev det en resa till PMU här i Falun, där köpte jag den fina soppterrinen med samma mönster. Kan du förstå hur glad jag blev? Jag samlar dessutom på dessa så nu står det jättefina i mitt vitrinskåp från IKEA med modellen Liatorp. Kan säga att min mamma hittade soppterrinen på PMU medan jag letade runt efter annat.

Efter PMU gick jag och mamma till Faluns Ta till vara, åkte sedan ner på stan och kollade på Röda korset och efteråt gick vi och köpte vin på Systemet till maten på kvällen. Vi köpte nämligen hem pizzor som jag, mamma, William och min lillebror Mattias åt tillsammans. Vi vuxna drack vin och William fick Pepsi till maten. Jag och mamma har verkligen haft det helt underbart roligt, som vi skrattat tillsammans. Sedan har jag myst ihjäl mig med mammas valp Skilla.

Det är så roligt att få umgås så här med mamma, vi har verkligen som riktiga tjejkvällar när vi ses och hon sover över.

18 kommentarer

  1. Men wow vilka fina fynd du gjorde!😄 Jag älskar vackert porslin! Den loppisrundan skulle jag gärna ha velat hänga med på. Så roligt och trevligt du och din mamma har tillsammans! Lite valpmys skulle också sitta riktigt fint😊

  2. Alltså du har ju så mycket fint porslin, vilka fynd du gör. Skulle också vilja ha något i den stilen då allt porslin vi har är enfärgat. Men vart hittar du allt?

  3. Härligt att du har en så bra relation med din mamma 😊 Så roligt att du har gjort fler loppisfynd! Jag var på second hand igår, men för ovanlighetens skull så hittade jag inte en enda sak! Min karl hittade däremot några saker som han köpte med sig hem. Kram 💖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa