Fint porslin, när man loppisfyndar och att umgås med min mamma.

Jag och mamma var på riktig loppisrunda igår. Först var vi till Borlänge, besökte deras Ta till vara och sedan Emmahaus. Efter det åkte vi till Erikshjälpen när jag köpte de fina assietterna ovan. Sedan blev det en resa till PMU här i Falun, där köpte jag den fina soppterrinen med samma mönster. Kan du förstå hur glad jag blev? Jag samlar dessutom på dessa så nu står det jättefina i mitt vitrinskåp från IKEA med modellen Liatorp. Kan säga att min mamma hittade soppterrinen på PMU medan jag letade runt efter annat.

Efter PMU gick jag och mamma till Faluns Ta till vara, åkte sedan ner på stan och kollade på Röda korset och efteråt gick vi och köpte vin på Systemet till maten på kvällen. Vi köpte nämligen hem pizzor som jag, mamma, William och min lillebror Mattias åt tillsammans. Vi vuxna drack vin och William fick Pepsi till maten. Jag och mamma har verkligen haft det helt underbart roligt, som vi skrattat tillsammans. Sedan har jag myst ihjäl mig med mammas valp Skilla.

Det är så roligt att få umgås så här med mamma, vi har verkligen som riktiga tjejkvällar när vi ses och hon sover över.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Fint porslin, när man loppisfyndar och att umgås med min mamma.

 • 28 februari, 2020 at 23:00
  Permalink

  Men wow vilka fina fynd du gjorde!😄 Jag älskar vackert porslin! Den loppisrundan skulle jag gärna ha velat hänga med på. Så roligt och trevligt du och din mamma har tillsammans! Lite valpmys skulle också sitta riktigt fint😊
  Lillan Kind recently posted..Var tog jag vägen?

  Reply
  • 29 februari, 2020 at 22:11
   Permalink

   Jag med :D. Man blir så himla glad av porslin :D. Ja det var verkligen så mysigt :).

   Reply
 • 28 februari, 2020 at 23:42
  Permalink

  Vad mysigt att ni har en bra relation. Alltid kul med loppisrunda när man hittar något man vill ha eller samlar på 😊

  Reply
 • 29 februari, 2020 at 05:57
  Permalink

  Det låter som ni hade en jätte mysig och trevlig dag!

  Reply
 • 29 februari, 2020 at 08:07
  Permalink

  Alltså du har ju så mycket fint porslin, vilka fynd du gör. Skulle också vilja ha något i den stilen då allt porslin vi har är enfärgat. Men vart hittar du allt?
  Lexochlogan recently posted..LÅT CLEANTEAM FIXA JOBBET

  Reply
 • 29 februari, 2020 at 08:50
  Permalink

  Kan tänka mig att dagarna och timmarna tillsammans med din mamma är guldkorn i vardagen. Gott med pizza ibland.

  Reply
 • 29 februari, 2020 at 09:29
  Permalink

  Ibland gör man riktigt fina fynd🤗 Kul att du gillar att umgås med din mamma.

  Reply
 • 29 februari, 2020 at 11:39
  Permalink

  Vilka fina fynd du gjort 👍 mysigt att umgås med släkt 💜

  Reply
 • 1 mars, 2020 at 18:31
  Permalink

  Härligt att du har en så bra relation med din mamma 😊 Så roligt att du har gjort fler loppisfynd! Jag var på second hand igår, men för ovanlighetens skull så hittade jag inte en enda sak! Min karl hittade däremot några saker som han köpte med sig hem. Kram 💖

  Reply
  • 3 mars, 2020 at 20:21
   Permalink

   Åh ja det är så underbart att umgås med henne :). Verkligen älskar att springa runt på loppisar 🙂

   Reply
 • 1 mars, 2020 at 22:13
  Permalink

  Gud så fina 😀 älskar sån porslin

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: