Fransfix och ekologiska bomullspads.

Idag efter jobbet åkte jag mot Borlänge, det stod fransfix på schemat. Så himla skönt med uppfräschade fransar och dessutom få koppla av en stund och inte göra något annat. Efter fransarna var klara så överlämnade jag ett paket med Partylite till tiobarnsmamman Camillas dotter i Borlänge.

Efteråt åkte jag mot Falun, handlade lite och sedan när jag kom hem visade det sig att jag fått ett paket från UF-företaget Ufecodream på Instagram säljer. Jag blev tipsad av en tjej på Facebook som jag är vän med om detta så köpte direkt. Brukar försöka att köpa från UF-företag samt att detta är något jag tänkt handla länge, att använda bomullspads som går att tvätta känns helt rätt i tiden.

Nu ska jag krypa ner i soffan och glo på Riverdale med William. Det ska bli en perfekt stund denna kväll.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

35 thoughts on “Fransfix och ekologiska bomullspads.

 • 3 mars, 2020 at 19:23
  Permalink

  Jag har funderat på att fixa fransarna men aldrig tagit mig tid för de 🙂 det är så snyggt o skönt – man slipper mascara hahah kram på dig
  Tess recently posted..JAG LYCKADES FÅ UT LINSERNA

  Reply
 • 3 mars, 2020 at 19:27
  Permalink

  Funderar också på att köpa såna bomullspads. Inte för att jag är storkonsument av engångspads heller, men jag tycker att det verkar smidigt att ha. Överlag tänker jag att vi borde ha fler flergångsprylar i våra hem, så jag håller med om att det ligger rätt i tiden 🙂 Superfint att stötta ett UF-företag också. Det ska jag bli bättre på 🙂

  Reply
 • 3 mars, 2020 at 19:47
  Permalink

  Så himla skönt med lite egentid och bara bli ompysslad och känna sig fin!
  Ekologiska bomullspads lät väldigt intressant! Läser gärna mer om de

  Reply
 • 3 mars, 2020 at 20:28
  Permalink

  Skulle vilja prova fransfix, men då inte med så täta fransar, finns det? Vi har i flera år haft egna kassar vi lagt varorna i eftersom dagens “plastkassar”? gjorda av majs inte klarade ens en tyngd av fem kilo utan varorna rasade ur kassarna, fick ny kasse med samma resultat.. tröttnade ur då jag veckohandlar och skaffade egna hållbara kassar…

  Reply
 • 3 mars, 2020 at 20:44
  Permalink

  Jag har testat att göra fransar en gång.. Tyvärr inte alls min grej men tycker det är så fint på andra👌

  Reply
  • 3 mars, 2020 at 21:10
   Permalink

   Jag älskar det, slipper använda mascara. Men kan också bero på att jag blev överkänslig mot mascara på slutet 🙂

   Reply
 • 3 mars, 2020 at 20:49
  Permalink

  Mysigt med att få göra lite för sin egen del.
  Gör det ont att fixa fransarna?

  Reply
 • 3 mars, 2020 at 20:58
  Permalink

  Skönt att bli ompysslad och få nya fransar 😊 Vad bra med pads i tyg som man kan tvätta 👍🏻 Bra för miljön.

  Reply
 • 3 mars, 2020 at 21:08
  Permalink

  Åh…jag älskar verkligen partylite, de har riktigt bra produkter men länge sedan jag var på något party nu så det börjar ta slut. Har aldrig fixat fransarna någon gång, känns som om jag skulle tycka om att göra det men inte känna mig bekväm med att ha det. Ungefär som den gången jag fixade naglarna…tre dagar senare plockade jag bort alltsammans för jag höll på att bli tokig på att inte kunna göra vad jag ville….framför allt inte spela piano

  Reply
  • 3 mars, 2020 at 21:11
   Permalink

   Samma här :D. Har party lite då och då faktiskt :). Du får se till att ha ett party snart då :D. Åh förstår, man är ju lite olika med sånt där 🙂

   Reply
 • 3 mars, 2020 at 21:12
  Permalink

  Härligt att du har fixat fransarna idag och vilket spännande paket du fick hem. 😀 Kramis

  Reply
 • 3 mars, 2020 at 21:41
  Permalink

  Bomullspads som man tvättar? Det har jag då aldrig hört talas om tidigare. Intressant! Använder själv väldigt ofta (minst en gång per dag) och kanske något som skulle passa mig 😛

  Reply
 • 3 mars, 2020 at 22:24
  Permalink

  Så skönt att bli lite ompysslad ibland. Hoppas ni fick en mysig kväll du och William 😊 Kram 💖

  Reply
 • 4 mars, 2020 at 06:30
  Permalink

  Smart med bomullspads man kan tvätta, spar ju både på miljön och plånboken 👍
  Jag skulle också vilja testa att fixa fransar men är rädd att få nån taskig reaktion, haha. Har väldigt känsliga ögon. :/

  Reply
  • 4 mars, 2020 at 09:27
   Permalink

   Ja verkligen, kändes helt rätt att köpa detta :). Prova för mig som har torra ögon har detta varit räddningen :).

   Reply
 • 4 mars, 2020 at 07:38
  Permalink

  Härligt att du unnar dig lite fransfix 🙂 Hur ofta går du och gör det?

  Reply
 • 4 mars, 2020 at 08:30
  Permalink

  Det är verkligen så snyggt med fransar. Man ser mycket piggare ut. Tyvärr har jag aldrig testat det själv. men det kanske kommer.

  Reply
 • 5 mars, 2020 at 02:30
  Permalink

  Ursäkta men FAAAN va ja gillar de där porslinet 😍❤️ Vars har du köpt det???
  Tess recently posted..PÅ VÄG HEM

  Reply
 • 5 mars, 2020 at 15:53
  Permalink

  Låter himla mysigt att få bli ompysslad med fransfix och låter helt rätt i tiden att ha sådana bomullspads. Återigen nog något jag bör använda då jag använder bomullspads dagligen 🙂

  Reply
 • 5 mars, 2020 at 15:53
  Permalink

  Låter himla mysigt att få bli ompysslad med fransfix och låter helt rätt i tiden att ha sådana bomullspads. Återigen nog något jag bör använda då jag använder bomullspads dagligen 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: