Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Vidden av SEO.

Inlägget är i reklam för Hjalmar & Company

Det är med SEO, nog hör vi ofta om den saken? Jag får erkänna att det för mig stundtals känns som en ren och skär djungel. SEO är alltså som hjälper till att rankas bra på Google. Med andra ord så får man bättre synlighet och därmed lättare att nå ut med sin hemsida. För dem som tycker att det är är hur busenkelt som helst så är detta ingen nyhet, däremot om man är osäker så känns det som en ren och skär djungel? Hur ska man veta att ord man skriver rankas högt eller lågt på nätet? Nej jag tror nog att de flesta ”normalt datavana” kan känna sig lite bortkomna i just sådant här.

Det är då jag gillar webbyråer som hjälper till med saken, jag hittade en för er som söker SEO byrå Stockholm, denna SEO byrå har även fäste i Mora något jag direkt gillade. För som ni vet är jag Orsakulla med en mormor som var Morakulla så det gör mig någonstans till tätt knuten åt båda orterna.

Är det något jag skulle vilja ha hjälp med är det just SEO, jag är osäker på hur min sida syns utåt. Jag hoppas någonstans att den syns men det är inget jag helt till hundra vet. Nog för att den har en hel del träffar, jag har ändå bloggat sedan 2004 men jag är osäkert på om jag gör rätt med detta kring Google och SEO för det är ingenting som någon lärt mig. Jag vill bli bättre på att anlita människor för sådant här känner jag, kanske främst eftersom jag har haft lite strul med att bloggen inte kommer upp på tjänster som Bloglovin. Nu har det inte med SEO att göra men ändå, det där är något som inte är speciellt kul. Kanske är det sådant man kan få hjälp med också på en SEO-byrå? Det kan ju vara värt att fråga.

6 Comments

  1. Är så dålig på detta med SEO, Försöker lära mig men har nog inte knäckt den där nöten än. Förstår jag det rätt gäller det att skriva vissa ord för att komma upp i de olika sökmototorerna? Försöka få med det folk googlar på då man skriver.

  2. Vilket intressant samarbete du gör. Jag skulle också vilja lära mig att SEO-optimera min blogg. Jag ser ju på de sidor människor besöker mig vilka ord de googlat. Mest är det ju olika pilatesinlägg som söks på. Så de skulle jag vilja lära mig att optimera mer. Tack för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: