Jag kör en bloggutmaning i maj Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej det gör jag inte, helt enkelt för att jag aldrig firat denna dag. Det har inget att göra med att jag skulle ha något emot det, utan bara för att jag inte är sådan som person som protesterar helt enkelt.

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Lise-Lotte
Madalena
Jenzel

20 kommentarer

  1. Brukar inte fira varken valborg eller första maj så för våran del gör det inget, och det man vill fira kan man fira nästa år, det viktigaste är att vi överlever detta. Vi fikade med vänner vänner idag, men de umgås vi alltid med då det gör knappast skillnad då vi ses så ofta ändå

  2. Har aldrig riktigt heller firat denna dag. Men förstår inte varför man ska fria.. tycker mest att alla dricker haha 😂😂🙏🏻

  3. Man har inte tänkt så mycket på att årets valborg skiljer sig gentemot tidigare år, nästan så man har vant sig att vissa firanden osv är mycket mer begränsade. Dock tråkigt med Maj tåget för det har vi alltid kollat på! Hänga rött från balkongen? Det har jag inte ens hört någonting om haha XD Men jag antar att det har med demonstrationerna att göra? 🙂

  4. Det brukar jag inte heller göra. Har inget emot det eller så men har vara aldrig gjort det. Det känns knappt som det varit valborgeftersom det inte gick att göra något.

  5. Nä, jag ”firade” inte heller på det sättet. Däremot så tog jag det extremt lugnt med familjen hemmavid under dagen (förlossningen för en kontroll på kvällen dock) med en riktigt god gryta som mannen i huset och ena dottern gjorde tillsammans.

  6. Gick med min farfar i 1maj tåg pappa följde med mej kunde varit fem kanske
    En lugn skön Valborg och 1maj har nog de flesta haft
    Ha det så gott idag hoppas du blivit piggare stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa