Jag kör en bloggutmaning i maj Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej jag äter inte D-vitamin, jag borde nog göra det eftersom jag är så pass trött året runt. Kanske det blir att tillsätta lite D-vitamin i höst? Får se, just nu äter jag järntabletter och tar Ferronol. Jag fick hem ett paket med Ferronol från Apotea samtidigt som jag också beställde lite av Ida Wargs produkter. Har provat allt och kan säga att jag är nöjd, visst nu var detta inte helt om D-vitamin men Brun utan sol har ju i alla fall med fejkas “solbränna” att göra, och Ferronol är bra för järnvärdet.

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Lise-Lotte
Madalena
Jenzel

4 kommentarer

  1. Tar heller inga D-vitaminer, men precis som du försöker jag undvika att se ut som en blekfis under vintern, men jag använder brun-utan-sol-våtservetter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: