Jag kör en bloggutmaning i maj Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej det skulle jag inte påstå, visserligen så har jag bestigit Städjan och det var i alla fall en bedrift må jag säga. Men att påstå mig vara en vandringsmänniska är absolut inte sant. Vandring betyder, skoskav, knott och mygg! Flugor och en hel del kyla och en viss uns blöta skor eller kläder, det är inte riktigt min grej.

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Ditten_datten
S
tenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Lise-Lotte
Madalena
Jenzel
Tant Augustas Tekopp
Susjos

Fb-Button

10 kommentarer

  1. Tror faktiskt aldrig att jag har gjort någon vandring… kanske någon i skolan men ingen “riktig”. Älskar ju att vara ute på pw:s men just en vandring låter precis som du beskriver det 😅

  2. Näää jag är inte alls enig men sen har jag också vandrat en hel del upp i Norrland och olika leder ;)… olikheter gör iaf saker å ting mer spännande!!! Fördelen är också att de blodsugarna inte gillar mitt blod så har inte den problemet heller S Ha en fin vecka!

  3. Hahaha! Vandring är inte min grej heller. Långpromenader med massvis med pitstops är mera min melodi;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: