Jag kör en bloggutmaning i maj Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Min semester börjar den 17 juni. Som det ser ut nu tänker jag dock arbeta på skolavslutningsdagen vilket är en fredag veckan innan, och då tänkte jag helt enkelt ta och byta den 17 juni mot skolavslutningen så jag går hem redan den 16 juni. Helt sjukt när man tänker hur nära det är! Sommarlov och semester, tid för sol och äta god frulle på balkongen. Som jag längtar!

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Ditten_datten
S
tenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Lise-Lotte
Madalena
Jenzel
Tant Augustas Tekopp
Susjos

Zinnie
Kraka
Mammarara

31 kommentarer

 1. Vad härligt att ha ledighet att se fram emot! Visst att jag är ledig på heltid nu ett bra tag framöver, men den där känslan att gå vänta går inte av för hackor. Just sommarlov/sommarsemester har alltid varit något särskilt för mig. 🙂 🙂 Åh, jag längtar tills det blir lite varmare i luften så det kan bli frukost på balkongen, det är ju underbart!

 2. Jag går inte på semester förrän den 1 augusti så det är några månader kvar till dess….det kan ju vara bra på sätt och vis, då får vi veta om vi får resa något inom Sverige…vår resa till Norge blir i vart fall inte av.

 3. Låter skönt att semestern är så nära 🙂

  En ama de casa har dock aldrig semester, alltid är det nåt som man måste putsa/diska/tvätta… 😉

 4. Jadu, tiden går fort! Inte så länge kvar nu till din ledighet, det ska väl bli skönt?? Jag har ju ständig semester 😉 Kram!

 5. Så härligt att det snart är dags! Känns sjukt. Jag har för första gången på många år möjlighet att ta semester men valde att bara ta en vecka, 31 så det är ju ett tag kvar.

 6. Vet faktiskt inte vilket datum Elin går ut… men runt den 15 juni,
  om eller när J tar någon semester ja det vet jag faktiskt inte… han lär inte ha möjlighet att vara ledig så många dagar och ifall vi inte kan åka någonstans… planen var ju Dalarna, så lär det bli väldigt lite ledighet.

 7. Vi har skolavslutning den 12/6 och sedan arbetar vi väl några dagar därefter. Jag har dock komptid innestående och vill sluta så tidigt som möjligt. Vi får väl se hur det går…

 8. Min semester börjar inte förrän v30, så jag går inte på semester förrän 17/7. Längtar massor! Du går om en månad typ, hoppas du får en härlig semester 🥰

 9. Jag vet tyvärr inte om jag får min semester än just pga jag jobbar på sjukhus! Men jag hoppas inte covid drar igång riktigt här nere så jag kan få min semester då den är välbehövlig! Känner ett behov av att vara fri lite nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: